Στην εντατική ο Elton John

Στην εντατική ο Elton John

Σε περιπέτειες με την υγεία του μπήκε ο Elton John Ο Βρετανός καλλιτέχνης βρέθηκε στην εντατική για δύο ημέρες μετά από μία «ασυνήθιστη βακτηριακή λοίμωξη» από την οποία προσβλήθηκε.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο διάσημος τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακυρώσει μια σειρά συναυλιών στο Las Vegas λόγω του προβλήματος της υγείας του. Αναλυτικά, νοσηλεύτηκε για δύο βράδια στην εντατική αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την πτήση της επιστροφής του από τη Χιλή στη Μεγάλη Βρετανία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης, επιτυχημένης περιοδείας του στη Νότια Αμερική, ο Elton προσβλήθηκε από ένα επιβλαβές και ασυνήθιστο βακτήριο. Κατά την επιστροφή του από το Σαντιάγο της Χιλής ένιωσε έντονη αδιαθεσία και όταν έφτασε στη Μεγάλη Βρετανία οι γιατροί του αποφάσισαν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η λοίμωξη. Μετά από δύο ημέρες στην εντατική και κάποιες ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο, ο Elton πήρε εξιτήριο».

Δεν είναι μία απλή περίπτωση, καθώς οι θεράποντες γιατροί του χαρακτήρισαν τη λοίμωξη «σπάνια και δυνητικά θανατηφόρα»! «Είμαι ευγνώμων στην ιατρική μου ομάδα για την αρτιότητά τους και τη φροντίδα που μου έδειξαν», ανέφερε ο Elton John, που θα επιστρέψει στη σκηνή, στις 3 Ιουνίου.