ΣΚΑΪ εκλογές 2019 με την πιο δυνατή ομάδα:Β’ γύρος Περιφερειακών-Δημοτικών

ΣΚΑΪ εκλογές 2019 με την πιο δυνατή ομάδα:Β’ γύρος Περιφερειακών-Δημοτικών

ΣΚΑΪ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ

Β’ γύρος Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών 2019

Και αυτή την Κυριακή, η πιο δυνατή ομάδα είναι ΣΚΑΪ. Από τις 6 το πρωί όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΣΚΑΪ θα καλύπτει την εκλογική διαδικασία σε ολόκληρη τη χώρα για τον Β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στον εκλογικό μαραθώνιο τη σκυτάλη παίρνει πρώτος ο Γιώργος Αυτιάς από τις 6 έως τις 9 το πρωί. Ακολουθούν 09:00 με 11:00 ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου, 11:00 με 13:00 ο Τάκης Χατζής και ο Δημήτρης Καμπουράκης, 13:00 με 14:00 ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος.

Στις 14.00 αναλυτικό δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου.

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ

Η Σία Κοσιώνη στις 18:00 δίνει το σήμα εκκίνησης της εκλογικής βραδιάς. Μαζί της, ο διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Βασίλης Χιώτης, ο Τάκης Χατζής, ο Παντελής Καψής, ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο Νίκος Φιλιππίδης και η Ιωάννα Μάνδρου.

Με συνεχείς συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τις Περιφέρειες και τους Δήμους που η εκλογή κρίνεται στον δεύτερο γύρο, ο ΣΚΑΪ θα καταγράφει όλες τις εξελίξεις.

Ταυτόχρονα, ο ΣΚΑΪ θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλο το παρασκήνιο από τα επιτελεία των μονομάχων και τα εκλογικά τους κέντρα.

Και αυτή την Κυριακή, ο ΣΚΑΪ με εντυπωσιακές γραφικές απεικονίσεις και γραφικά επαυξημένης πραγματικότητας θα μεταδίδει συνεχώς όλα τα εκλογικά αποτελέσματα.

Στο στούντιο και ο Γενικός Διευθυντής της Pulse RC, Γιώργος Αράπογλου, για την ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Ο δεύτερος γύρος των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών με συνεχή ροή ειδήσεων στο ραδιόφωνο ΣΚΑΙ 100,3 και στο ενημερωτικό portal skai.gr. όπου και θα μεταδίδονται livestreaming όλες οι εκπομπές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

ΣΚΑΪ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ

#skai_ekloges