Ρούλα Κορομηλά: “Σταμάτησα για 2 χρόνια, έκανα 10 εξωσωματικές”

Ρούλα Κορομηλά: "Σταμάτησα για 2 χρόνια, έκανα 10 εξωσωματικές"

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως έκανε 10 εξωσωματικές, προκειμένου να αποκτήσει ένα παιδί. Η Ρούλα Κορομηλά παράλληλα αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τις εξωσωματικές που έκανε.

«Δεν είχα πάθει ποτέ κατάθλιψη όταν σταμάτησα την τηλεόραση. Έχω κάνει αρκετές παύσεις τηλεοπτικές και συγκεκριμένα και για προσωπικούς λόγους. Έκανα παύσεις και την περίοδο που ήμουν στο πικ της επιτυχίας και της καριέρας μου γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Σταμάτησα για 2 χρόνια, έμεινα στην Ελλάδα και έκανα 10 εξωσωματικές.

Μετά πήγα και στο εξωτερικό να κάνω εξωσωματικές γιατί είχα τον διακαή πόθο και την επιθυμία να γίνω μαμά. Οπότε, σταμάτησα την τηλεόραση και αφοσιώθηκα σε αυτό το πράγμα. Στο να προσπαθήσω και να καταφέρω να κάνω ένα παιδί.

Πέρασα ένα αυτοάνοσο, το οποίο δεν βρήκαν οι γιατροί από πού προέρχεται, αλλά νομίζω ότι ήταν μια συγκυρία πραγμάτων. Πιέστηκα πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια να δουλεύω και μπορεί να ήταν κι ένας λόγος πολύ σοβαρός αυτός. Αλλά ήθελα να το τολμήσω, να το προσπαθήσω, το έκανα. Πέρασα από αυτή τη δραματική και τραγική διαδικασία της αρρώστιας αυτής, που ήταν καθαρά αυτοάνοσο, το οποίο με ταλαιπώρησε, αλλά είχα δύναμη ψυχής και κατάφερα να το ξεπεράσω και να προχωρήσω», είπε η Ρούλα Κορομηλά.