Πρεμιέρα για τα πρώτα μπουζούκια στο Περιστέρι με ωράριο κορωνοϊού

Πρεμιέρα για τα πρώτα μπουζούκια στο Περιστέρι με ωράριο κορωνοϊού

Πρεμιέρα στη διασκέδαση κάνει το Bodega, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, που έχει επιβάλλει το κράτος, στη δύσκολη περίοδο του κορωνοϊου που διανύουμε!

Ξεκινώντας πρώτο την κούρσα του νυχτερινού nightlife, στο ωράριο 8 με 12, όπως ορίζει ο νόμος, με πολύ κέφι, χορό και καλό τραγούδι, αλλά και ένα πρόγραμμα που θα καλύψει όλα τα γούστα, από αυτό το Σαββάτο 5 Σεπτεμβρίου, και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το ανανεωμένο Bodega, έρχεται στο Περιστέρι (Αγίας Παρασκευής 67), να κάνει τη μεγάλη έκπληξη !

Ο Γιώργος Δασκουλίδης, η Ελένη Καρουσάκη, η Σαμπρίνα, και μαζί τους οι Vegas, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λέξης, υπόσχονται, έστω και από τις 8 μέχρι τις 12, να σας διασκεδάσουν στο έπακρον!!!

Το Bodega, μεταφέροντας μαζί του τα συστατικά της επιτυχίας, που το είχαν καθιερώσει χρόνια τώρα ως το hot spot της Πετρούπολης, μετακόμισε στην πλατεία Μπουρναζίου, με τον επιχειρηματία Μιχάλη Αμπαρτζάκη, να έχει δημιουργήσει από άποψη χώρου, αισθητικής, διακόσμησης, με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε ήχο και φώτα, ένα πραγματικό «στολίδι», που όμοιό του, δεν υπάρχει στη νυχτερινή Αθήνα!

Με τις πρόβες να είναι αδιάκοπες για τη μεγάλη πρεμιέρα του Σαββάτου στο Bodega στο Περιστέρι, όλοι οι καλλιτέχνες αλλά και το προσωπικό, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να ετοιμάσουν το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα, που θα διαρκεί από τις 8 μέχρι τις 12, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!