Πλήθος κόσμου στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου στη συναυλια που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Κώστα Λειβαδά την Μελίνα Ασλανίδου και τον Βασίλη Σκουλά

Πλήθος κόσμου στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου στη συναυλια που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Κώστα Λειβαδά την Μελίνα Ασλανίδου και τον Βασίλη Σκουλά

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά. Ο Κώστας Λειβαδάς παρέα με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Βασίλη Σκουλά πραγματοποίησαν μια μεγάλη στη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διοργάνωσε η Ομάδα Στήριξης «ΣυνΆνθρωπος».

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να απολαύσει τους τρεις καλλιτέχνες οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με γνωστές τους επιτυχίες αλλά και διαχρονικά ελληνικά τραγούδια.

Διοργανωτής της συναυλίας ήταν η ομάδα στήριξης «Συνάνθρωπος» με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και της ΚΕΠΕΔΗΧ ΚΑΜ. Είχε ως σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου και τη στήριξη ευπαθών ομάδων, αλλά και ελπιδοφόρων νέων, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Οι τρεις καλλιτέχνες που είτε εναλλάσσονταν είτε τραγουδούσαν μαζί, παρέμειναν επί σκηνής για περίπου 3,5 ώρες, με τον Κώστα Λειβαδά να μιλά για τα αγαπημένα του Χανιά και τους τόπους όπου εμπνεύστηκε και έγραψε πολύ γνωστές επιτυχίες του, τη Μελίνα Ασλανίδου να ξεσηκώνει το νεανικό κοινό («Ασλανέιτορς» τις αποκάλεσε χαριτολογώντας ο Κώστας Λειβαδάς) και τον Βασίλη Σκουλά να αποθεώνεται, ερμηνεύοντας νέα, αλλά και παλαιότερα τραγούδια του, που σιγοτραγούδησαν -«συνοδεύοντάς» τον- εκατοντάδες παριστάμενοι.

Συγκινητική στιγμή όταν, λίγο πριν το τέλος της συναυλίας, μέλη της Ομάδας Στήριξης ΣυνΆνθρωπος, ανέβηκαν επί σκηνής με μία τούρτα, για τα γενέθλια του «ΣυνΆνθρωπου» Μανώλη Μιχελάκη, ο οποίος έσβησε το κεράκι, έχοντας δίπλα του τη Μελίνα Ασλανίδου.