Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Χρήστο Λούλη: “Λέει μπούρδες”

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Χρήστο Λούλη: "Λέει μπούρδες"

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της με όσα ειπώθηκαν σε προηγούμενη εκπομπή από τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος είχε αναφέρει, πως δεν «παραδέχεται» τους πάντες ως συναδέλφους του.

«Έκανε μια δήλωση τις προάλλες. Θέλω να ξέρω. Είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός ή δεν είμαι; Εγώ πιστεύω πως ναι. Είναι πολύ καλός ηθοποιός και θεωρώ και εγώ πως είμαι καλή ηθοποιός.

Θα σου πω τι έγινε. Τις προάλλες έβλεπα το τρέιλερ της εκπομπής σου με τον Λούλη και λέω πάλι τα ίδια. Τελικά τον παραδέχτηκα στο τέλος. Ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει πως έχει θέμα και είναι μισάνθρωπος… Οκ.

Λες μπούρδες, αλλά οκ, αφού το παραδέχεται. Εσύ θα έβγαινες ποτέ να πεις ότι τους μισούς δημοσιογράφους δεν τους θεωρείς συναδέλφους; Δεν είναι ωραίο να κρίνεις και δεν είναι ωραίο να βάζεις τον εαυτό σου πιο ψηλά από τους άλλους. Αυτό πρέπει να το κάνει ο κόσμος.

Χωρίς να θέλω να θίξω τον Χρήστο, γιατί είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, λέει, μπούρδες. Εγώ όσους μεγάλους ηθοποιούς έχω γνωρίσει δεν λένε τέτοια. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον Χρήστο. Εμένα μου αρέσει το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.