Πάολα – Νίκος Κουρκούλης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη!

Πάολα - Νίκος Κουρκούλης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη!

ΠΑΟΛΑ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ
Το Κοινό της Θεσσαλονίκης τους  τίμησε στην πρεμιέρα τους, στο Vogue Club! 

Το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο έδωσε δυναμικά το παρόν στην πρεμιέρα του Vogue Club με την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη να ενώνουν τις φωνές τους και να μας παρουσιάζουν ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες απ’ την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και από τραγούδια που έχουμε αγαπήσει!

Ο Νίκος Κουρκούλης, εμφανίσθηκε επί σκηνής στους ρυθμούς του νέου του τραγουδιού “Έλυνε και Έδενε” ενώ ακολούθησαν οι παλαιότερες επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει! Εκεί ήταν και η σύζυγος του Κέλλυ Κελεκίδου.

H Πάολα, εκρηκτική όπως πάντα εμφανίσθηκε επί σκηνής με το τραγούδι της “Περαστική” ενώ ακολούθησε η νέα της επιτυχία  “Καταστροφή” που αν και μετρά ελάχιστες ημέρες κυκλοφορίας έχει ήδη αγαπηθεί και αυτό φάνηκε και στην live ερμηνεία του τραγουδιού στο Vogue Club!

Ένα εξαιρετικό δίδυμο σπουδαίων καλλιτεχνών που ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά , στον πιο σύγχρονο χώρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη!

ΠΑΟΛΑ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ, δύο αγαπημένες γνήσιες λαϊκές φωνές σε μια εντυπωσιακή μουσική συνάντηση στον πιο σύγχρονο χώρο διασκέδασης του  Vogue Club, κάθε Παρασκευή -Σάββατο!

Μαζί τους η Courtney Parker, ο Παναγιώτης Τσαφαράς, ο Σταμάτης Χουχουλής, η Τραϊάνα Ανανία, και ο Dj Ζαφείρης Λογοθετίδης.

Creative Director : Κωνσταντίνος Ρήγος
Επιμέλεια Προγράμματος: Γιώργος Νάτσιος- Μπάμπης Μαραγκός

PHOTOS: Σάκης Γαιτάνης & My PhotosGr

Vogue Club
26ης Οκτωβρίου 23, Θεσσαλονίκη
Τηλ. Κρατήσεων: 2310-55-0000
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Χορηγός Επικοινωνίας : Κοσμοράδιο 95,1