Ο Kanye West εκανε μουσικό εξώφυλλο τα ναρκωτικά της Whitney Houston

Ο Kanye West εκανε μουσικό εξώφυλλο τα ναρκωτικά της Whitney Houston

Σε ησυχία δεν αφήνει το κοινό του ο Kanye West ο οποίος βρήκε ακόμα έναν τρόπο για να προκαλέσει. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των Η.Π.Α, ο ράπερ αγόρασε έναντι αδράς αμοιβής μία φωτογραφία που δείχνει τα ναρκωτικά που έκανε η Whitney Houston λίγο πριν βρεθεί νεκρή σε μπανιέρα ξενοδοχείου το 2012, από πνιγμό.

Η επίμαχη φωτογραφία είχε τραβηχτεί κρυφά από μέλος της οικογένειας Houston και δημοσιεύτηκε περίπου έξι χρόνια πριν από το θάνατο της τραγουδίστριας, στο περιοδικό National Enquirer. Η εικόνα δείχνει το μπάνιο του δωματίου της γεμάτο με ουσίες, φάρμακα και σύνεργα για χρήση ναρκωτικών.

Τη φωτογραφία αυτή, επέλεξε ο Kanye ως εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ του ράπερ Pusha Τ., με τίτλο Daytona, στο οποίο είναι παραγωγός.

«Νιώθω πως το εξώφυλλο αντιπροσωπεύει ένα οργανωμένο χάος. Η ενέργεια του άλμπουμ είναι λίγο χαοτική, αλλά όλα είναι στη θέση τους. Κοιτάζοντας το εξώφυλλο, είμαι βέβαιος πως οποιοσδήποτε σύχναζε σε αυτό το μπάνιο ή το σημείο, γνώριζε τι ήθελε να βρει και πού ήταν αυτό», δήλωσε ο Pusha στο Entertainment Weekly.

Σε άλλη του συνέντευξη, στο The Angie Martinez Show, ο ράπερ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αρχικά το εξώφυλλο ήταν άλλο και ο Kanye το άλλαξε λίγο πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος, αλλά και ότι πλήρωσε για να αποκτήσει τη φωτογραφία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η φωτογραφία κόστισε περίπου 85.000 δολάρια, ενώ παραμένει άγνωστο αν ο Kanye την αγόρασε από το περιοδικό, ή την αδερφή της τραγουδίστριας, Tina Brown.