Ο τρίτος κύκλος του «Thrive» με τη Ζέτα Δούκα ξεκινάει με τον ηθοποιό Μάνο Γαβρά

Ο τρίτος κύκλος του «Thrive» με τη Ζέτα Δούκα ξεκινάει με τον ηθοποιό Μάνο Γαβρά

«THRIVE»
ΜΕ ΤΗ ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Ο τρίτος κύκλος του Thrive ξεκινάει με καλεσμένους τον ηθοποιό Μάνο Γαβρά και την ακτιβίστρια Κατερίνα Τοπούζογλου σε ένα ταξίδι στην Μύκονο και στην Τήνο!

Ο Μάνος Γαβράς υποδέχεται την Ζέτα Δούκα στην Μύκονο και μιλάει για την απόφασή του να αφήσει στο ζενίθ της καριέρας του την Ελλάδα για να βρει την τύχη του στην Αμερική. Μας εξομολογείται με ποιο τρόπο κατάφερε να επιβιώσει και να ανταπεξέλθει στα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Πιστεύει πως η ψυχή όπως και το σώμα μας, χρειάζεται την άσκηση της, ενώ του αρέσει να τρώει υγιεινά όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί πραγματικά το απολαμβάνει.

Η Κατερίνα Τοπούζογλου είναι ο λόγος που σε πολλά μέρη στην χώρα μας οι παραλίες είναι ακόμα καθαρές. Έχει δημιουργήσει μία μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία έχει στόχο την προστασία ακτών και θαλασσών αλλά και την προστασία του καρχαρία στις θάλασσές μας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Αν δεν αλλάξουμε συνήθειες μέχρι το 2048 θα έχουμε στη θάλασσα περισσότερα σκουπίδια από ότι ψάρια».

Τέλος, και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας δείξει με ποιο τρόπο θα καταλάβουμε ότι δουλεύουμε περισσότερο από όσο πρέπει και βλάπτουμε την υγεία μας.

#ThriveGreece
https://www.antenna.gr/thrive

Συντελεστές:

Παρουσιάζει: Ζέτα Δούκα
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουλελής
Αρχισυνταξία: Κία Παπαδοπούλου
Διευθύντρια περιεχομένου: Φαίη Ευθυμίου
Executive Producer: Νίκος Αλαβάνος
Line Producer: Μάριαμ Κασέμ
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Κολλάρος
Μοντάζ: Δημήτρης Βάτσιος
Εταιρεία παραγωγής: FILMIKI