Ο Κώστας Μπακογιάννης στην Ώρα Ελλάδος 7 στο OPEN

Ο Κώστας Μπακογιάννης στην Ώρα Ελλάδος 7 στο OPEN

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του OPEN  Ώρα Ελλάδος 7 για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και για τα σχέδια του σχετικά με το Δήμο της Αθήνας.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος αναφέρθηκε εκτενώς στον αντικαπνιστικό νόμο και δήλωσε πως θα «ισχύσει για όλους». Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για το θέμα της ασφάλειας στην Αθήνα και δήλωσε πως πρέπει να είναι «μια πόλη ελεύθερη από το φόβο», αναφερόμενος εκτενώς και στις αστυνομικές δυνάμεις που υπάρχουν στην πόλη.

Στο τραπέζι τέθηκε το ζήτημα των Εξαρχείων αλλά και της ΑΣΟΕΕ με τον Δήμαρχο της Αθήνας να συμφωνεί με το σχετικό σχέδιο της κυβέρνησης, υπερασπιζόμενος την άποψη του κυρίου Χρυσοχοϊδη πως κανείς δεν θέλει την αστυνομία στα Πανεπιστήμια αλλά ούτε και την εγκληματικότητα.

Ο κύριος Μπακογιάννης μίλησε για προσλήψεις στον Δήμο Αθηναίων στον τομέα της καθαριότητας και για αγορά σχετικού εξοπλισμού για μία πιο καθαρή και βιώσιμη πόλη. Ο Δήμαρχος της Αθήνας αναφέρθηκε στο προσφυγικό και για τις ειδικές δομές που θα γίνουν στην πόλη για τα προσφυγόπουλα, τονίζοντας όμως ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας έχουν φτάσει στα όριά τους και δεν μπορούν να δεχτούν άλλες δομές.

Τέλος, ο Κώστας Μπακογιάννης προανήγγειλε ένα τεχνικό πρόγραμμα που ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο και αφορά σε έργα στον Δήμο Αθηναίων αξίας 264 εκατομμυρίων ευρώ

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.tvopen.gr/