Ο κορονοϊός “χώρισε” την Heidi Klum και τον Tom Kaulitz

Ο κορονοϊός “χώρισε” την Heidi Klum και τον Tom Kaulitz

Το μοντέλο Heidi Klum ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, ότι βρίσκεται σε κατοίκων περιορισμό γιατί φοβάται ότι είναι θετική στον κορονοϊό, αλλά δεν είχε καταφέρει να βρει κάποιον γιατρό για να κάνει το τεστ.

Μάλιστα, η Heidi ενημερώνει τους θαυμαστές της για το τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στη ζωή της, ακόμα και για το γεγονός πως κρατάει αποστάσεις μέχρι και από τον σύζυγό της, Tom Kaulitz.

Ενώ η Heidi Klum από τη στιγμή που επέστρεψε από την περιοδεία του ο τραγουδιστής, δεν αισθάνεται καλά και έτσι και οι δύο προσπαθούν να προστατεύσουν ο ένας τον άλλον με αυτόν τον τρόπο.

Η Heidi Klum εξήγησε τα πάντα μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας ταυτόχρονα να περάσει και το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

«Όπως πολλοί από εσάς, είμαι άρρωστη όλη την εβδομάδα και δυστυχώς, ο σύζυγός μου, ο οποίος επέστρεψε από την περιοδεία του πριν από λίγες ημέρες επίσης αισθάνεται άρρωστος. Για να είμαστε ασφαλείς, μένουμε χώρια μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού (που επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε σήμερα).

Δε θέλουμε να μεταδώσουμε μικρόβια και να ρισκάρουμε το ενδεχόμενο οι άλλοι να αρρωστήσουν περισσότερο… ακόμα και μεταξύ μας. Όσο και να θέλω να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω, είναι πιο σημαντικό να κάνουμε το σωστό και να μην εξαπλωθεί περαιτέρω. Αυτοί είναι παράξενοι καιροί… αλλά σε αυτές τις στιγμές, θυμάσαι τι είναι πραγματικά σημαντικό- οι άνθρωποι που αγαπάς και το να τους κρατήσεις ασφαλείς. Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι τώρα για να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες του κόσμου. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό και είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας, τους γείτονες και τις κοινότητες.

Παρακαλώ πολύ ακούστε τους ιθύνοντες και μείνετε σπίτι αν μπορείτε και αποστασιοποιηθείτε από τους άλλους ανθρώπους… ειδικά αν δεν αισθάνεστε καλά. Βλέπω όλα τα όμορφα πράγματα που κάνει κόσμος, ο ένας για τον άλλον ανά την υφήλιο και αυτό μου δίνει ελπίδα! Στέλνω σε όλους αγάπη, θετικότητα και θετική ενέργεια… μαζί μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό, αλλά χρειάζεται να παίρνουμε τα μέτρα μας, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε όλοι ένα λαμπρό και υγιές μέλλον», έγραψε η Heidi Klum.