Ο Ερρίκος Πετιλόν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του τηλεοπτικά

Ο Ερρίκος Πετιλόν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του τηλεοπτικά

Ο Ερρίκος Πετιλόν τα τελευταία χρόνια μπορεί να μην εμφανίζεται τηλεοπτικά, όμως παραμένει μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα καθώς η ζωή του έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα και έντονες στιγμές.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Happy Day και το Δημήτρη Παπανώτα για πολλές άγνωστες στιγμές του, αλλά και την προσωπική του ζωή. «Ο πραγματικός έρωτας ήρθε τώρα στη ζωή μου», αποκάλυψε για την τωρινή του σχέση, η οποία ονομάζεται Σοφία.

Είναι γυμνάστρια, 42 ετών και όπως εξήγησε ο τρόπος που γνωρίστηκαν ήταν ιδιαίτερα ρομαντικός, σε ένα εστιατόριο. Ο Ερρίκος Πετιλόν διευκρίνισε πως δεν συζούν ακόμη, ενώ πλέον είναι 100% στην σχέση του. «Στις σχέσεις μου παλιότερα ήμουν πολύ αλλού. Εκτιμούσα με τους δικούς μου κανόνες. Δεν έχω απατήσει, μόνο όταν η σχέση αυτή είχε τελειώσει. Με έχουν απατήσει και αισθάνθηκα χάλια», εξήγησε.

Ο ίδιο μάλιστα σημείωσε πως θα ήθελε να είναι και η τελευταία σχέση που θα έχει. «Θα μπορούσα εύκολα να κάνω μαζί της οικογένεια. Δεν της έχω κάνει πρόταση γάμου, να το κάνουμε τηλεοπτικά; Θες να παντρευτούμε, να προχωρήσουμε;», δήλωσε on camera ο Ερρίκος.