Ο Δρόμος προς το Euro 2020: Πρεμιέρα με λαμπερούς καλεσμένους

Ο Δρόμος προς το Euro 2020: Πρεμιέρα με λαμπερούς καλεσμένους

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EURO 2020»
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/1 ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1 σας βάζει στο κλίμα με την εκπομπή «Ο δρόμος προς το Euro 2020». Από αυτή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στον παλμό του επετειακού Euro 2020, με τον πρεσβευτή της διοργάνωσης Θοδωρή Ζαγοράκη να κάνει ποδαρικό.

O Γιάννης Καραλής και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θα υποδεχτούν τον εμβληματικό αρχηγό της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004, ο οποίος θα μιλήσει για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά και για την εθνική μας ομάδα.

Παράλληλα, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά του για το διαζύγιο με την εθνική ομάδα και τον αποκλεισμό από το Euro, ενώ στην κάμερα του ΑΝΤ1 μιλάει και ο εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σύσσωμο το αθλητικό δυναμικό του σταθμού θα μεταφέρει όλες τις πληροφορίες και τις εξελίξεις από το Euro του 2020 με την έγκυρη υπογραφή του ΑΝΤ1! Μη χάσεις στιγμή!

Πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 12:00.

Παρουσίαση: Γιάννης Καραλής – Δημοσθένης Γεωργακόπουλος
Σχόλιο: Κωστής Βαϊμάκης
Αρχισυντάκτης: Γιώργος Τριανταφυλλίδης
Σκηνοθέτης: Αλέξης Βούλγαρης
Παραγωγή: Λίτσα Ιωάννου
Συντακτική ομάδα: Μανώλης Μανής, Αλέξανδρος Ταβουλάρης