Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου μιλάει για τις δυσκολίες που προκάλεσε ο “Χλαπάτσας” στην καριέρα του

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου μιλάει για τις δυσκολίες που προκάλεσε ο “Χλαπάτσας” στην καριέρα του

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” με αφορμή ένα πρόσφατο απόσπασμα με τον θρυλικό “Χλαπάτσα” από το σίριαλ, “Της Ελλάδος τα παιδιά” να σχολιάζει τον αντικαπνιστικό νόμο και να γίνεται viral!

«Σαν χαρακτήρας ανθρώπου δεν έχω καμία σχέση με αυτό τον ρόλο, πρέπει να με φέρει δηλαδή κάποιος εντελώς εκτός εαυτού με τις συμπεριφορές του για να πάρω τηλέφωνο και να τον καταγγείλω» ανέφερε ο ηθοποιός συμπληρώνοντας: «ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν κάνω κάτι τέτοιο.»

Όσον αφορά τον προβληματισμό που προκλήθηκε στην επαγγελματική του πορεία εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας του συγκεκριμένου ρόλου, ο Δημήτρης Φραγκόγλου παραδέχθηκε «τα πρώτα χρόνια αυτό ήταν ένα θέμα γιατί όλες οι προτάσεις, ακόμα και θεατρικές, ήταν για κάτι σχεδόν παραπλήσιο».

«Στην τηλεόραση έχω να παίξω σχεδόν μια 20ετία, επειδή ίσως δεν έτυχε ή κάποιοι δεν μπορούσαν να με δουν σαν κάτι άλλο πέρα από τον Χλαπάτσα» σημείωσε ο ηθοποιός.

Σχετικά με τις επαναλήψεις της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» που προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ομολόγησε πως δεν τις παρακολουθεί. «Τις βλέπω μόνο αν τύχει. Τι νόημα έχει; Έχει τελειώσει….»

«Λόγω του ρόλου πολύ θεωρούν πως είμαι ο άνθρωπος που κάνει πλάκα, ο εξωστρεφής μα… καθόλου έτσι δεν είμαι. Καμία σχέση δεν έχω» κατέληξε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.