Ο Δημήτρης Σκουλός απαντάει πρώτη φορά για την κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Δημήτρης Σκουλός απαντάει πρώτη φορά για την κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν την έναρξη των γυρισμάτων του νέου κύκλου του GNTM, στο οποίο θα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό.

Ο φωτογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου, ενώ ρωτήθηκε και για την κόντρα της πρώτης με τη Βίκυ Καγιά.

«Είναι πιο ενδιαφέρον φέτος το GNTM με αγόρια και κορίτσια. Είναι κάτι καινούργιο και για εμάς και για εσάς. Θα ήθελα να είναι κοντά μας φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου. Είναι φίλες μου. Τις ξέρω πολλά χρόνια. Δηλαδή με την Έλενα δουλεύουμε μαζί 20 χρόνια. Αλλά εντάξει, πάμε για άλλα.

Με εμένα ήταν μια χαρά και η Βίκυ και η Ηλιάνα. Αυτά είναι δικά τους, δε τα ξέρω εγώ. Δε ξέρω τι κάνουν. Αλλά σε κάθε δουλειά δεν υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα; Αλλά τουλάχιστον εγώ δεν πήρα χαμπάρι κάτι. Στα γυρίσματα ήταν μια χαρά. Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω και εγώ. Το καλοκαίρι θα κάνουμε φουλ γυρίσματα, αλλά δεν με πειράζει. Δυο μήνες καραντίνα κάναμε διακοπές» τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός.