Ο Γιώργος Καράβας μίλησε για τον λόγο που ζήτησε από την παραγωγή του GNTM να μην αποχωρήσει κανένα μοντέλο

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε για τον λόγο που ζήτησε από την παραγωγή του GNTM να μην αποχωρήσει κανένα μοντέλο

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου”, βρέθηκε ο Γιώργος Καράβας.

Ο coach του GNTM μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση του να αναδείξει τον Αιμιλιάνο ως τον διαγωνιζόμενο ο οποίος είχε την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία επιβράβευσης, προκαλώντας την αντίδραση του Ανδρέα, αλλά και του Έντουαρντ που τα έβαλαν με τον coach.

«Θέλω να πω κάτι. Με το που τελείωσε η δοκιμασία στην παραλία, στην Κερατέα που ήμασταν, έπιασα την παραγωγή και τους είπα ότι θέλω αν γίνεται να μην αποχωρήσει κανείς. Δηλαδή δεν είναι ότι έσκασα εγώ ξαφνικά σε ένα στούντιο, μακιγιαρισμένος και φτιαγμένος, για να τους πω ότι δε φεύγει κανείς. Το είχα ζητήσει από την παραγωγή και περίμενα μια απάντηση. Όπως και έγινε.

Ο μεγαλύτερος κριτής είναι ο χρόνος. Ελπίζω και εύχομαι να μπορούν να καταλάβουν και να διαχωρίζουν κάποιες καταστάσεις. Ζούνε σε έναν μικρόκοσμο και ίσως έχουν μεγαλοποιήσει στο μυαλό τους κάποια πράγματα τα παιδιά.

Ήταν μια δοκιμασία στην οποία τα παιδιά δεν έχουν την εμπειρία να επιλέξουν και να στήσουν. Ίσως να συζητιέται κάποιες φορές ποιος είναι ο ρόλος του coach. To να στήσεις ένα άτομο είναι το μόνο εύκολο. Το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι ένας διαγωνισμός το GNTM. Και σαν διαγωνισμός θα πρέπει να δούμε λίγο την αντίληψη των παιδιών. Όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχτηκε πως δεν την έχουν ολοκληρώσει.

Άρα δεν ήθελα να τους στοιχήσει αυτό για τη μετέπειτά τους πορεία στο παιχνίδι. Ο μεγαλύτερος και τελικός κριτής όλων δεν είναι ο κόσμος. Είναι η συνείδησή μας. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή. Τα μηνύματα που μου έχουν στείλει τα παιδιά, γιατί τα γυρίσματα έχουν τελειώσει, δείχνουν πως έχουν καταλάβει τι ήθελα να πω και ότι έλαβαν το μήνυμα» εξήγησε ο Γιώργος Καράβας.