Οι Kardashians ετοιμάζουν deal εκατομμυρίων

Οι Kardashians ετοιμάζουν deal εκατομμυρίων

Μπορεί οι Kardashians να ανακοίνωσαν το τέλος του reality “Keeping Up with the Kardashians” μετά από 14 χρόνια ωστόσο σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, το δημοφιλές πρόγραμμα θα συνεχίσει να προβάλλεται.

Οι πληροφορίες θέλουν τις Kardashians να στήνουν την δική τους εταιρεία πολυμέσων καθώς επιθυμούν να δημιουργήσουν μια νέα εκπομπή και να συνεργαστούν με το Netflix, την Apple ή την Amazon.

Η οικογένεια θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής παραγωγής του show και σκοπεύει να υπογράψει μια προσοδοφόρα συμφωνία με μία από τις παραπάνω κορυφαίες τηλεοπτικές πλατφόρμες.

Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι έφυγαν από την Ε! επειδή το κανάλι δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στους μισθούς τους.

Νωρίτερα, κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τις Kardashians να απομακρύνονται από την τηλεόραση για να αφιερωθούν στις επιχειρήσεις τους.

Η Kim έχει την επιχείρηση εσωρούχων Skims, ενώ η Khloe διευθύνει τη μάρκα ενδυμάτων Good American και η Kourtney έχει τη δική της ιστοσελίδα, Poosh.

Ενώ η Kylie έχει την αυτοκρατορία καλλυντικών της που της αποδίδει σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια.