Οι Έλληνες ψάχνουν εισιτήρια για Άγιο Δομίνικο λόγω…Survivor!

Οι Έλληνες ψάχνουν εισιτήρια για Άγιο Δομίνικο λόγω…Survivor!

Η Δομινικανή Δημοκρατία, αλλιώς γνωστή και ως Άγιος Δομίνικος, βρίσκεται ανάμεσα στους top 50 ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους οποίους αναζητούν αεροπορικά εισιτήρια οι ταξιδιώτες από Ελλάδα, σύμφωνα με τα δεδομένα της Skyscanner!

Το ενδιαφέρον των Ελλήνων για ταξίδι στη Δομινικανή Δημοκρατία αυξήθηκε σημαντικά από τον Ιανουάριο του 2017 σύμφωνα με τα rankings των προορισμών που έχει στη διάθεσή της η Skyscanner.

Τα δεδομένα της Skyscanner για αναζητήσεις πτήσεων από την Ελλάδα δείχνουν ότι στο χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου του 2017 ως την 25η Απριλίου του 2017 η Δομινικανή Δημοκρατία ανέβηκε στην κατάταξη και είναι μέσα στους top 50 ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους οποίους αναζητούν αεροπορικά εισιτήρια οι ταξιδιώτες από Ελλάδα, κερδίζοντας έτσι 18 θέσεις σε σύγκριση με το ίδιο χρονικό διάστημα πέρυσι.

Το Σάντο Ντομίγκο (ισπανικά: Santo Domingo, ελληνικά: Άγιος Δομίνικος), ή Σάντο Ντομίνγκο δε Γκουσμάν, είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Δομινικανής Δημοκρατίας. Ο πληθυσμός της σύμφωνα με υπολογισμούς είναι 2.552.398 κάτοικοι (2010). Έχει έκταση 104,44 τετρ.χλμ.[1] και είναι κτισμένη σε υψόμετρο 14 μ.[2]

Η θέση της πόλης είναι στην Καραϊβική Θάλασσα στo στόμιο του ποταμού Οσάμα. Ιδρύθηκε από τον Βαρθολομαίο Κολόμβο το 1496 και ήταν η πρώτη έδρα της αποικιακής αυτοκρατορικής Ισπανίας στον Νέο Κόσμο. Είναι επίσης ο παλαιότερος ευρωπαϊκός οικισμός στην Αμερική που κατοικείται συνεχώς. Ο Άγιος Δομίνικος αναφέρεται και ως «πύλη στην Καραϊβική».

Αναζητήστε ημερομηνίες και τιμές για πτήσεις στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο του τηλεοπτικού Survivor ΕΔΩ!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com