Νέα σειρά έρχεται στο Star

Νέα σειρά έρχεται στο Star

Όλα στη ζωή είναι σχετικά με την ισορροπία. Τι συμβαίνει όταν ένα μωρό φέρνει τα πάνω–κάτω;

Μια σειρά, που μιλάει στην καρδιά κάθε γονιού!

H Ρέιγκαν και ο σύζυγός της, Κρις, είναι οι περήφανοι νέοι γονείς μιας υπέροχης μπέμπας, της Έιμι. Το μωρό προέκυψε ξαφνικά στη ζωή τους αλλά καμιά φορά τα απρόβλεπτα γεγονότα της ζωής είναι για καλό. Εκτός και αν έχεις μια καριέρα, που χρειάζεται 24 ώρες το 24ωρο την αμέριστη προσοχή σου, ό,τι ακριβώς συμβαίνει στη Ρέιγκαν. Το ζευγάρι σπάει την παράδοση και αποφασίζουν ότι η Ρέιγκαν είναι αυτή, που θα επιστρέψει στη δουλειά και ο Κρις θα προσέχει στο σπίτι το μωρό. Φαίνεται εύκολο; Ε, όχι και τόσο!

Με το που επιστρέφει στη δουλειά, η Ρέιγκαν νιώθει την υψηλή πίεση των απαιτήσεων από τους προϊσταμένους της αλλά τώρα κουβαλάει και τις ενοχές της μητρότητας. Η Ρέιγκαν είναι παραγωγός στο talk show της καλύτερής της φίλης, Έιβα, η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η φιλενάδα της έγινε μαμά αλλά ούτε να θυμηθεί αν απέκτησε κορίτσι ή αγόρι!

Αποφασισμένη να αποδείξει σε όλους ότι αυτή και ο Κρις εξακολουθούν να είναι party animals, μπορούν να έχουν μια καυτή ερωτική ζωή και η ίδια μπορεί να είναι μια τέλεια, σύζυγος, μητέρα και καριερίστα, η Ρέιγκαν βγαίνει εκτός ελέγχου. Αλλά τελικά συνειδητοποιεί πως η Έιμι είναι η νέα της προτεραιότητα και με κάποιο τρόπο τα πάντα, εκτός από τον Κρις, θα έρχονται πια στη ζωή της δεύτερα.

Το νεαρό ζευγάρι προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της ζωής του, που του χαρίζει τις ωραιότερες, τις πιο γλυκές αλλά ταυτόχρονα και τις πιο δύσκολες και απρόβλεπτες στιγμές!

Η Ρέιγκαν και ο Κρις θα ανακαλύψουν αν είναι δυνατό να τα έχει κανείς όλα!

Κωμική σειρά  αμερικανικής παραγωγής 2011 -2012, που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια (1ος κύκλος)
Παίζουν οι Κριστίνα Άπλγκεϊτ, Μάγια Ρούντολφ, Γουίλ Αρνέτ, Τζένιφερ Χολ και Ματ Μπράουνερ.

Δημιουργός της σειράς η Έμιλι Σπάιβεϊ, που έγραψε το σενάριο βασισμένη στη δική της προσωπική εμπειρία όταν έγινε μητέρα ενός αγοριού. Η Σπάιβεϊ δούλευε στο talk show «Saturday Night Live» και έπρεπε το πρωί να φροντίζει το μωρό της και το βράδυ να βρίσκεται στο πλατό.

Photo by: Colleen Hayes/NBC