Μετά από 7 χρόνια τέλος για το ΦΜ Live

Μετά από 7 χρόνια τέλος για το ΦΜ Live

Τίτλοι τέλους έπεσαν για το ΦΜ Live, μετά από επτά χρόνια. Η εκπομπή όπως έχει γραφτεί δεν πρόκειται να συνεχίσει τη νέα χρονιά και ένας μεγάλος κύκλος στην απογευματινή ζώνη ρίχνει αυλαία.

Η τελευταία εκπομπή ήταν πολυσυλλεκτική τόσο για την φετινή σεζόν, όσο και για τις άλλες 6 που περάσαν με την ομάδα της εκπομπής. Κατά την έναρξη της εκπομπής, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανακοίνωσε πως είναι «η τελευταία εκπομπή του ΦΜ Live». Με τη σειρά της η Μαρία Μπακοδήμου επεσήμανε: «Ξεκινάει το καλοκαίρι … Η αλήθεια είναι τι είναι τελευταία εκπομπή και είναι καλό γιατί θα ξεκουραστούμε, αλλά είναι κακό γιατί θα μας λείψει, αλλά όπως και να το κάνουμε, πόσο να κρατήσει;»!

Στη συνεχεία είδαμε πολλά αφιερωματικά βίντεο για τα 7 χρόνια που περάσαν με την παρέα του τηλεοπτικού ντουέτου, που χάρισαν άφθονη συγκίνηση, αλλά και πολύ γέλιο.

Το κλείσιμο της εκπομπής ήταν μουσικό όπως κάθε χρόνο. «Είναι η τελευταία εκπομπή αυτού του μεγάλου κύκλου που κράτησε 7 χρόνια και λέγεται ΦΜ Live», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και εκτός από τους συνεργάτες του, ευχαρίστησε τους παραγωγούς, αλλά και τους ανθρώπους που έφεραν το δίδυμο σε επαφή με το κανάλι.

Στη συνεχεία δόθηκαν ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια. Ο Φώτης και η Μαρία ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι στο τηλεοπτικό κοινό και έκλεισαν.