Μεγάλη αποχώρηση από το «Τατουάζ»

Μεγάλη αποχώρηση από το «Τατουάζ»

Εκτός από την αλλαγή στην ώρα και την ημέρα, τα πράγματα στο Τατουάζ, αλλάζουν και στο… εσωτερικό της. Η σειρά που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην prime time ζώνη, έχει κερδίσει για τα καλά τους τηλεθεατές και όχι άδικα.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε την σημαντική αλλαγή για το «παιδί» του, η οποία έχει να κάνει με τη σκηνοθεσία του σήριαλ.

«Από τις 23/12/2017 υπογράψαμε ένα «συναινετικό διαζύγιο» με τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη Στάμος Τσάμης. Ένας κύκλος σκληρής δουλειάς, αγάπης και εξαιρετικής συνεργασίας έκλεισε. Έτσι όπως τελειώνουν οι μεγάλες αγάπες. Φίλε Στάμο, σε ευχαριστούμε για την συμβολή σου σε αυτό το τόσο φιλόδοξο project. Σου ευχόμαστε να ζήσεις και άλλους πολλούς τέτοιους κύκλους που μόνο μπροστά, μας πάνε», έγραψε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Μία ημέρα μετά ανακοίνωσε και την αντικατάσταση του σκηνοθέτη, σημειώνοντας: «Με την καινούργια χρονιά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της G.N. Make It Productions, τον πολύ αγαπητό σκηνοθέτη, πολλών τηλεοπτικών, θεατρικών και κινηματογραφικών επιτυχιών, Θεόδωρος Νικολαΐδης . Έναν σκηνοθέτη που ξέρει να αγαπάει τους ηθοποιούς, να συνεργάζεται καλά μαζί τους και να προσθέτει την δική του ματιά στο υποκριτικό τους ταλέντο. Θοδωρή μου, μετά από τόσα χρόνια ήρθε επιτέλους η ώρα να συνεργαστούμε. Καλωσόρισες στο #tatouaz μας».