«Μαύρη θάλασσα»: Νέα σειρά έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

«Μαύρη θάλασσα»: Νέα σειρά έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

«Μαύρη θάλασσα»
Η νέα συναρπαστική σειρά έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 18:10 το απόγευμα για τη νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Μαύρη Θάλασσα».

Ανθρώπινες σχέσεις σε κρίση, δράση, μυστήριο, ένας έρωτας που περνάει χιλιάδες δυσκολίες, μια γυναίκα που παλεύει να βρει την ευτυχία που της στέρησαν και να χαρίσει στο παιδί της την οικογενειακή ηρεμία που δικαιούται.

Ο πρωτότυπος τίτλος της σειράς είναι Sen Anlat Karadeniz, μεταδίδεται για δεύτερη σεζόν στην Τουρκία και έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Η σειρά θίγει το ευαίσθητο θέμα της ενδοοικογενειακής βίας μέσα από τη συναρπαστική πλοκή της ζωής των ηρώων.

Η Νεφές, είναι μια νέα γυναίκα, που παντρεύτηκε στην ηλικία των 16 και για οκτώ χρόνια ζει μία κόλαση στο πλευρό του βίαιου συζύγου της. Το σπίτι της είναι η φυλακή της, από την οποία προσπαθεί να αποδράσει. Όταν εμφανίζεται στη ζωή της ο Ταχίρ, η Νεφές παίρνει την απόφαση να φύγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί τον επτάχρονο γιο της.

Η ανάγκη να βρει διέξοδο για εκείνη και το παιδί της είναι μεγαλύτερη από τον φόβο που τη συνοδεύει σε κάθε της βήμα.

Θα βρει την άκρη να ξεφύγει;
Θα πληρώσει ακριβά το κόστος της απόφασης να φύγει από το σπίτι όπου ζούσε με τον βίαιο σύζυγό της;
Ο Ταχίρ θα τη βοηθήσει και θα είναι ο άντρας που θα ερωτευτεί;

Σκηνοθεσία:
Yusef Ömer Sinav, Veli Çelik, Emre Kabakusak, Osman Sinav

Πρωταγωνιστούν:
Ulas Tuna Astepe (Ταχίρ Καλελί)
Irem Helvacioglu (Νεφές Σαγιάρ)
Mehmet Ali Nuroglu (Βεντάτ Σαγιάρ)
Sinan Tuzcu (Μουσταφά Καλελί)
Sait Genay (Οσμάν Οπαλί)
Duygu Ustunbas (Εσμά Οπαλί) 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Η Νεφές έχει υποφέρει πολύ από τους άνδρες της ζωής της που την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο. Πρώτος ο πατέρας της, που την «πούλησε» στον πρώτο πλούσιο άνδρα που του τη ζήτησε, χωρίς να νοιάζεται για τις δικές της επιθυμίες. Έπειτα ο σύζυγός της που μετατράπηκε σε δυνάστη της και της έδειξε τον βίαιο χαρακτήρα του από την πρώτη στιγμή. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει χάσει την ελπίδα της. Με υπομονή και αυταπάρνηση συνεχίζει να παλεύει με όσες δυνάμεις έχει, μέχρι να έρθουν καλύτερες ημέρες για εκείνη και τον γιο της.

Ο Ταχίρ ζει μια ήρεμη ζωή σ’ ένα χωριό στη Μαύρη Θάλασσα, δουλεύοντας στην οικογενειακή επιχείρηση μαζί με τον αδελφό του. Η συντηρητική οικογένειά του θέλει να τον παντρέψει με την πιο «φρόνιμη» κοπέλα του χωριού. Η αναπάντεχη γνωριμία του με τη Νεφές θα του δώσει την ευκαιρία να δείξει την ανυπότακτη, ατρόμητη αλλά ταυτόχρονα και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα του. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία αυτής της ευαίσθητης γυναίκας και του γιου της. 

Ο Μουσταφά είναι ο μεγάλος αδελφός του Ταχίρ, παντρεμένος με την Ασιγιέ. Δουλεύει κι αυτός στην οικογενειακή επιχείρηση και ακολουθεί τις παραδοσιακές αντιλήψεις της συντηρητικής οικογένειας. Όσο κι αν λυπάται τη Νεφές, δεν μπορεί με τίποτα να καταλάβει την απόφαση του αδελφού του να θυσιάσει τα πάντα για να τη βοηθήσει.

Ο Βεντάτ, ο άντρας της Νεφές, με τις βίαιες πράξεις του προσπαθεί να αποδείξει ποιος είναι ο αφέντης του σπιτιού. Παντρεύτηκε τη Νεφές όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών χωρίς τη θέλησή της αλλά μόνο με τη συγκατάθεση του πατέρα της. Πίσω από τον σκληρό χαρακτήρα του κρύβεται ένας άνθρωπος που έχει κι αυτός κακοποιηθεί στην παιδική του ηλικία, αλλά κι ένας άντρας που δεν γνωρίζει τον «σωστό» τρόπο να δείξει την αγάπη του.

Η Εϊσάν Σαγιάρ είναι ξαδέρφη του Βεντάτ αλλά και συνέταιρός του. Η μοναδική γυναίκα που ξέρει τα μυστικά του, η αδελφή ψυχή του. Επειδή έχει περάσει τις ίδιες τραυματικές εμπειρίες με αυτόν, πάντα τον συγχωρεί, τον ακούει και τον προστατεύει από κάθε πρόβλημα. Πανέξυπνη και δολοπλόκα, θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για χάρη του Βεντάτ. Αν είναι στο χέρι της, μπορεί να λύσει ένα πρόβλημα. Αν δεν είναι, τα κάνει όλα άνω κάτω.

Η Ασιγιέ είναι σύζυγος του Μουσταφά και η μόνη νύφη των Καλελί προς το παρόν. Ήταν η πιο όμορφη κοπέλα του χωριού και εξακολουθεί να είναι πολύ γοητευτική. Είναι σπάταλη, γκρινιάρα, ανυπόμονη, ζηλιάρα, αλλά και ειλικρινής, συμπονετική και άξια εμπιστοσύνης. Δεν συγχωρεί τα ψέματα και ενθουσιάζεται εύκολα αν και δεν το παραδέχεται. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Μουσταφά και τα βάζει με την πεθερά της και τους εχθρούς τους προκειμένου να μη χαθεί η ευτυχία η δική της, του Μουσταφά και της κόρης τους.

Ο Οσμάν Χότζα είναι ο αξιοσέβαστος ιεροδιδάσκαλος του χωριού, και πεθερός του Μουσταφά, του μεγάλου αδελφού του Ταχίρ. Ο Οσμάν κουβαλάει τη σοφία εκείνη που υπερβαίνει τις δεισιδαιμονίες και τις προκαταλήψεις της κοινωνίας. Δέχεται να βοηθήσει τη Νεφές όταν όλοι οι υπόλοιποι τη θεωρούν αμαρτωλή.

«Μαύρη Θάλασσα», καθημερινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δευτέρα-Παρασκευή στις 18.10 στον ΣΚΑΪ