Μίμης Πλέσσας: Ένα όνομα, Μια ιστορία

Μίμης Πλέσσας: Ένα όνομα, Μια ιστορία

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αυτό το Σάββατο στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” υποδέχεται τον άνθρωπο που μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία της ελληνικής μουσικής, τον μεγάλο Μίμη Πλέσσα, με τα 3000 καταγεγραμμένα τραγούδια.

Γνωστές επιτυχίες του συνθέτη που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει μέσα από τις ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου, θα τις απολαύσουμε από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Αποστολία Ζώη, την Δήμητρα Σταθοπούλου, την Βασιλική Καρακώστα και τον Σπύρο Κλείσσα.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ο τενόρος με την διεθνή καριέρα, Αντώνης Κορωναίος δίνει άλλο ύφος σε αξέχαστα τραγούδια και καθηλώνει με την ερμηνεία του τους προσκεκλημένους.

Μουσική έκπληξη ο Γιώργος Μαργαρίτης σε λαϊκά διαχρονικά τραγούδια του κορυφαίου δημιουργού. Το μικρόφωνο παίρνουν επίσης και ξεσηκώνουν τους καλεσμένους ο αγαπημένος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Μαρία Κορινθίου.

Την παρέα συμπληρώνουν: η Λουκίλα Καρρέρ, ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος συγκινείται από την ατμόσφαιρα και τα τραγούδια, η Λόλα Νταϊφά, ο Κώστας Χαρδαβέλλας με τον γιο του Κωνσταντίνο, η Τένια Μακρή, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Γιώργος Τσούκαλης, η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, η ηθοποιός Μαρία Χάνου και οι συνεργάτες του συνθέτη Πάνος Δέρβος και Αλέξανδρος Αυλητής.

Τέλος,  το δικό τους χρώμα δίνουν 40 παιδικές φωνές της Παιδικής Χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα τραγουδιούνται από όλες τις ηλικίες!!!

“Στην Υγεία μας ρε παιδιά”
Σάββατο στις 21:00 μόνο στον ΣΚΑΪ