“Κομμένο” το βίντεο του Big Brother υποστηρίζει η οικογένεια Αλεξανδρίδη | Τι είπε ο δικηγόρος του;

"Κομμένο" το βίντεο του Big Brother υποστηρίζει η οικογένεια Αλεξανδρίδη | Τι είπε ο δικηγόρος του;

Ένα εικοσιτετράωρο μετά το σάλο που προκάλεσε το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother που τον οδήγησε εκτός παιχνιδιού, ο δικηγόρος του, Γιάννης Βέρρας, κάνει μια πρώτη τυπική δήλωση στην εκπομπή “Live News”, χωρίς αναφορά στο περιστατικό.

«Οποιαδήποτε άποψη εμπεριέχει σεξιστικό, ομοφοβικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο πρέπει να κατακρίνεται, είναι καταδικαστέα και δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο. Επιφυλασσόμεθα για τις εξελίξεις τις οποίες καθοδηγεί ο ίδιος», είπε ο Γιάννης Βέρρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, ο παίκτης φαίνεται να μην έχει καταλήξει στην στάση που θα κρατήσει, καθώς μετά από όσα είπε αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

Επιπλέον, οι μόνοι που έχουν καταφέρει να μιλήσουν μαζί του είναι οι στενοί συγγενείς του.

Την ίδια ώρα, ο ξάδερφος του Αντώνη Αλεξανδρίδη μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Mega δηλώνει: «Έχει γίνει τελείως διαστρέβλωση και έχει παρέμβει δικηγόρος και θα πάρει το βίντεο και θα το αναρτήσουν όπως πρέπει. Το βίντεο είναι κομμένο».

Μάλιστα, ο δικηγόρος Γιάννης Βέρρας βρέθηκε και καλεσμένος στην εκπομπή “Live News” και μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο τόνισε: «Δε νοείται σε μια σύγχρονη κοινωνία να γίνονται αναφορές για εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι μετανιωμένος και ζητά δημόσια συγγνώμη.

Ακόμη, ο κ. Βέρρας επισήμανε ότι το μόνο αισιόδοξο από αυτήν την ιστορία είναι «η ετοιμότητα της κοινωνίας να απαντήσει άμεσα σε τέτοιου είδους σχόλια».