Καβγάς Γιώργου Λιάγκα και Ράνιας Θρασκιά on air! «Η πλάκα σταματάει εκεί που αρχίζει να θίγεται η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου»

Καβγάς Γιώργου Λιάγκα και Ράνιας Θρασκιά on air! «Η πλάκα σταματάει εκεί που αρχίζει να θίγεται η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου»

Με αφορμή την πρεμιέρα της στο Joy αυτήν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, η Ράνια Θρασκιά φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Πρω1νό και κανείς δεν περίμενε τι θα ακολουθούσε.

Η παρουσιάστρια «τα έβαλε» με τον Γιώργο Λιάγκα για τα όσα ειπώθηκαν τις περασμένες ημέρες σχετικά με τη συνάντησή της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην κοπή της πίτας του ομίλου ANT1 αλλά και ενδεχόμενη «επίσκεψή» της στο The 2Night Show.

«Η πλάκα σταματάει εκεί που αρχίζει να θίγεται η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου», είπε εκνευρισμένη η Ράνια Θρασκιά και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Το κακό θα ήταν να πούμε ότι υπάρχει κάτι περίεργο»

«Μα, περίεργο είναι να ρωτάς “Ήταν εκεί ο Ανδρέας; Ήταν η Κατερίνα;”. Αν εγώ έβγαινα στην εκπομπή μου και έλεγα για το παρελθόν της Φαίης…» αποκρίθηκε η παρουσιάστρια και επεσήμανε πως αφενός ο Γιώργος Λιάγκας άφησε αιχμές έστω και για πλάκα για εκείνην και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αφετέρου δεν έχει μιλήσει ποτέ για την προσωπική της ζωή για να δώσει δικαιώματα.

Και ενώ οι τόνοι ανέβηκαν, ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε: «Έχουμε άλλη αισθητική του χιούμορ. Θα πας τελικά στην εκπομπή;» με την Ράνια Θρασκιά να απαντά: «Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Οι λόγοι που δεν πήγαινα τόσα χρόνια ήταν ακριβώς για να μη δημιουργηθούν τέτοιες τηλεοπτικές συζητήσεις».

 

Να σημειώσουμε, πως στο τέλος της κουβέντας ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν πρόταση συνεργασίας στη Ράνια Θρασκιά να εμφανίζεται στο Πρω1νό ώστε να μιλούν για θέματα ψυχολογίας.