Ιστορίες ζωής, γεμάτες συγκίνηση φιλοξενεί το “Γράμμα για σένα” στο OPEN

Ιστορίες ζωής, γεμάτες συγκίνηση φιλοξενεί το "Γράμμα για σένα" στο OPEN

«ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου
Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 22:15

Ιστορίες ζωής γεμάτες συγκίνηση φιλοξενεί και αυτό το βράδυ της Τετάρτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο «Γράμμα για σένα».

Η Λουκία, η αποστολέας του πρώτου γράμματος, έρχεται με εξομολογητική διάθεση και αφηγείται στη Βίκυ τη μυθιστορηματική ζωή της. Μια πορεία ζωής γεμάτη ανατροπές, αφού κατάφερε να αποκτήσει πολλά χρήματα, να έχει προσωπικό σοφέρ και όπως εξιστορεί η ίδια έφτασε στο σημείο να «αγοράζει» την αγάπη. Όλα άλλαξαν όταν ένα πρόβλημα υγείας που απέκτησε την οδήγησε να ξοδέψει όλη της την περιουσία. Η ίδια μετά από αυτή την περιπέτεια, μέτρησε ανθρώπους και συμπεριφορές.

Όμως μέσα από μια καρμική συγκυρία συνάντησε ξανά μετά από τόσα χρόνια τον προσωπικό της οδηγό. Με αυτό το γράμμα που στέλνει στην εκπομπή επιλέγει να προχωρήσει σε μια ερωτική εξομολόγηση σε αυτόν τον άνθρωπο. Πως θα αντιδράσει ο παραλήπτης στα λόγια αγάπης της Λουκίας;

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές των αθλητικών ραδιοφώνων, ο Δημήτρης Μαχαίρας, είναι ο αποστολέας του δεύτερου γράμματος. Ο Δημήτρης πριν λίγες εβδομάδες νόσησε και ο ίδιος από κορωνοϊό, όπως και η μητέρα του. Η ασυμπτωματική μητέρα του μάλιστα έχασε τη ζωή της μέσα σε λίγες μέρες. Ο ίδιος μιλάει για την ξαφνική απώλεια, δίνει το δικό του μήνυμα και στέλνει ένα γράμμα που θα συγκινήσει.

Στο τρίτο μέρος της εκπομπής η Βίκυ Χατζηβασιλείου συστήνει έναν άνθρωπο που αξίζει να γνωρίσουμε. Ένα υπέροχο άνθρωπο που τα τελευταία 12 χρόνια έχει αφιερωθεί στον εθελοντισμό και έχει βάλει ως σκοπό του να κάνει την καθημερινότητα πολλών παιδιών πιο όμορφη.

Η συγκινητική συνέχεια επί της οθόνης…

#GrammaGiaSena
#EisaiOpen