Η Sofia Richie αποκαλύπτει γιατί δεν θα την δούμε στο Keeping Up With the Kardashians

Η Sofia Richie αποκαλύπτει γιατί δεν θα την δούμε στο Keeping Up With the Kardashians

Η Sofia Richie είναι κόρη του γνωστού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Lionel Richie η οποία τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον Scott Disick.

Το Αμερικανό μοντέλο από το 2017 είναι μαζί με τον πρώην σύντροφο και πατέρα τον παιδιών της Kourtney Kardashian και πολλοί αναρωτιούνται εάν θα την δούμε στο KUWTK.

Το reality της οικογένεια Kardashian ετοιμάζετε για την πρεμιέρα της 16η season την Κυριακή 31 Μαρτίου στο E!News και το 20χρονο μοντέλο δήλωσε στην US Weekly εάν θα συμμετάσχει στη νέα season του reality, Keeping Up With the Kardashians.

“Όχι ότι είμαι εναντίον της, [αλλά] είμαι απλώς πολύ ιδιωτικός”, εξήγησε η Sofia την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που την γιόρτασε με τον Scott στο εργοστάσιο ζάχαρης American Brasserie στο Θέατρο Box στο Σαν Ντιέγκο.

Δεδομένης της φύσης της σειράς πραγματικότητας, η οποία ακολουθεί βασικά κάθε σημαντική στιγμή που χαρακτηρίζει την οικογένεια KarJenner, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί ο Richie θα ήταν λίγο αντίθετο να εμφανιστεί στο πρόγραμμα αν θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητα της.

Η τηλεοπτική πραγματικότητα είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής του Disick, αλλά δεν προσπαθεί να αναγκάσει τη φίλη του να εμπλακεί, αναφέροντας: “Όλοι έχουν τις δικές τους επιλογές και κανείς δεν πρέπει να κάνει τίποτα που δεν θέλουν να κάνουν … Είναι η επιλογή της”.

Ενώ ο Scott θα εξακολουθεί να είναι μέρος του KUWTK. Ο ο επιχειρηματίας επίσης είναι στη διαδικασία δημιουργίας του δικού του reality στο E!.

Η εκπομπή του μάλιστα δεν πρόκειται στην πραγματικότητα να είναι για την ζωή του όπως το Keeping, αλλά για το νέο πάθος του Scott, τα σπίτια flipping.