Η Luisana Lopilato και η Angie Balbiani είχαν προβλέψει την πανδημία στο Rebelde Way

Η Luisana Lopilato και η Angie Balbiani είχαν προβλέψει την πανδημία στο Rebelde Way

Τους γνωρίσαμε μέσα από την Αργεντίνικη τηλενουβέλα Rebelde Way, που για δυο χρόνια (το 2006-2007) προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα. Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Αργεντινή τη σεζόν 2002-2003 και έπειτα στην χώρα μας τη σεζόν 2006-2007 από την ΕΤ1 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Μέσω του instagram, η Angie Balbiani μοιράστηκε ένα throwback με τη Luisana Lopilato που κέρδισε αξία σε περιόδους κοροναϊού.

Η Angie Balbiani που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, υπενθύμισε μια αστεία σκηνή από τον Rebelde Way με τη Luisana Lopilato και έκανε αναφορά στο πώς πρόβλεπαν την πανδημία του coronavirus.

Συμβαίνει ότι με την υποχρεωτική απομόνωση πολλοί ψάχνουν τα πράγματα να διασκεδάζονται κατά τη διάρκεια των ημερών στο εσωτερικό. Σε αυτό το πλαίσιο τα πράγματα εμφανίζονται από τον κορμό των αναμνήσεων: φωτογραφίες, βίντεο, ανέκδοτα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μοιράστηκε μέσα από τις ιστορίες της στο Instagram τη φωτογραφία μιας σκηνής όπου ο Felicitas εμφανίστηκε δίπλα στη Mia με τις μάσκες τους.

«Το έχουν ήδη προβλέψει», λέει η φωτογραφία που μοιράστηκε ένας χρήστης του κοινωνικού δικτύου και η Angie το έκανε repost και απάντησε. «Με τη Λουϊζάνα την είδαμε να έρχεται», πρόσθεσε ο πάνελ, διασκεδασμένος.

Να σημειωθεί ότι η σκηνή δεν είχε καμία σχέση με την απελευθέρωση της ίδιας της πανδημίας, αλλά η εικόνα γίνεται αστεία όταν σκέφτεται ότι σήμερα η σκηνή αυτή είναι μέρος της ζωής μας.