Η Katy Perry και ο Orlando Bloom έγιναν για πρώτη φορά γονείς και το ανακοίνωσαν μέσω της UNICEF

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom έγιναν για πρώτη φορά γονείς και το ανακοίνωσαν μέσω της UNICEF

Ευχάριστα νέα για την Katy Perry και τον Orlando Bloom, καθώς απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που γεννήθηκε την Τετάρτη και θα πάρει το όνομα, Daisy Dove Bloom.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Unicef στο instagram, όπου είδαμε και την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του ζευγαριού.

«Πετάμε από αγάπη για την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας», ανέφεραν η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός στο μήνυμά τους, δίνοντας στη δημοσιότητα μια φωτογραφία στην οποία οι δυο τους κρατούν το χέρι του νεογέννητου.

«Γνωρίζουμε ότι είμαστε οι τυχεροί και ότι δεν έχουν όλοι μια γαλήνια εμπειρία γέννησης όπως η δική μας», αναφέρει το ζευγάρι στο μήνυμά του. «Κοινότητες σε όλο τον κόσμο βιώνουν ακόμη την έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγείας και κάθε 11 δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνουν, κυρίως από αιτίες που μπορούν να προληφθούν», τονίζουν.

Μετά τον κορωνοϊό, πολύ περισσότερες ζωές νεογέννητων είναι σε κίνδυνο, εξαιτίας της αυξημένης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που αποτρέπουν ασθένειες, υπογραμμίζουν η Katy Perry και ο Orlando Bloom, συμπληρώνοντας ότι: «Ως γονείς ενός νεογέννητου, αυτό ραγίζει τις καρδιές μας, καθώς συμμεριζόμαστε τους γονείς που πασχίζουν περισσότερο από ποτέ».

«Ως πρεσβευτές καλής θέλησης της UNICEF γνωρίζουμε ότι η UNICEF είναι εδώ, κάνοντας οτιδήποτε χρειάζεται για να διασφαλίσει ότι κάθε έγκυος θα έχει πρόσβαση σε έναν εκπαιδευμένο εργαζόμενο στον τομέα της υγείας και σε ποιοτική περίθαλψη», αναφέρουν ακόμη και ενημερώνουν ότι, με αφορμή της γέννησης της κόρης τους, δημιούργησαν μια σελίδα δωρεών. «Υποστηρίζοντας την UNICEF, υποστηρίζετε ένα ασφαλές ξεκίνημα στη ζωή και το να φανταστούμε εκ νέου έναν υγιέστερο κόσμο για κάθε παιδί», καταλήγει το ζευγάρι.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί που αποκτούν μαζί η 35χρονη τραγουδίστρια και ο 43χρονος ηθοποιός, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν στις 14 Φεβρουάριου του 2019.

Ο Orlando Bloom έχει ακόμη έναν γιο που γεννήθηκε το 2011 και είναι καρπός του έρωτά του από την πρώην σύζυγό του, Miranda Kerr.