Η Jennifer Lopez και ο Armie Hammer θα πρωταγωνιστήσουν μαζί σε μία κωμική ταινία

Η Jennifer Lopez και ο Armie Hammer θα πρωταγωνιστήσουν μαζί σε μία κωμική ταινία

Η Jennifer Lopez και ο Armie Hammer θα είναι το επόμενο υπέροχο ζευγάρι στο Shotgun Wedding, μια επερχόμενη κωμωδία δράσης με πρωταγωνιστές τους δύο stars.

Η Lopez και ο Hammer υποδύονται τους αρραβωνιασμένους Darcy και Tom, που παλεύουν με τις οικογένειές τους για τον γαμήλιο προορισμού των ονείρων τους, όταν όλο το πάρτυ τίθεται σε καθεστώς ομηρίας, ανέφερε το Deadline.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Jason Moore και ο Mark Hammer με τη Liz Meriwether υπογράφουν το σενάριο. Ο Ryan Reynolds είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς, καθώς επίσης και η Lopez, μέσω της Nuyorican Productions.

Η Lopez και ο Hammer είναι “το τέλειο ζευγάρι γι’ αυτήν την κωμωδία δράσης”, δήλωσε ο Erin Westerman, πρόεδρος παραγωγής της Lionsgate, η οποία βρίσκεται πίσω από το Shotgun Wedding. “Είναι και οι δύο απίστευτα αστείοι ηθοποιοί που μπορούν επίσης να παίξουν σε ταινία δράσης, αλλά αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το project είναι ο τρόπος με τον οποίο η χημεία τους εξαπλώνεται στην οθόνη. Δεν μπορείς να το προσπεράσεις”.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το casting και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Παράλληλα, η Jennifer Lopez ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια ακόμα ταινία με τίτλο Marry Me, στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Owen Wilson.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021, και είναι μια απροσδόκητη ιστορία αγάπης μεταξύ μία σταρ της μουσικής βιομηχανίας κι ενός τυχερού άντρα που βρέθηκε σε μία συναυλία της.

Μετά το Rebecca, που προβάλλεται ήδη στο Netflix, ο Hammer θα εμφανιστεί στο Death on the Nile, μια ταινία που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Agatha Christie.