Η Χρύσπα αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν της έκλεισαν τα μικρόφωνα και έλειπε η ορχήστρα

Η Χρύσπα αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν της έκλεισαν τα μικρόφωνα και έλειπε η ορχήστρα

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, παραχώρησε συνέντευξη η Χρύσπα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγο της, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο χώρο του τραγουδιού αλλά και στη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στο νέο κύκλο του YFSF.

«Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη και το καλύτερο δώρο από τον άντρα μου είναι πως μεγαλώνουμε μαζί» δήλωσε η Χρύσπα.

Όσον αφορά στα παιδιά και αν επιθυμεί να αποκτήσει μαζί με τον σύζυγο της, η τραγουδίστρια σημείωσε: «όταν με ρωτάει κάποιος γιατί δεν κάνω παιδιά, του λέω έτσι… Γιατί έτσι… Το γεγονός ότι από την οικογένεια δεν υπάρχει καν σαν ερώτηση, πολύ διακριτικοί οι γονείς, είναι πολύ αστείο όταν σε ρωτάει κάποιος άγνωστος γιατί δεν κάνεις οικογένεια και παιδιά».

«Όταν κάνεις μια δουλειά είναι καλό να κάνεις μια δουλειά» πρόσθεσε η Χρύσπα με αφορμή τη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στο YFSF ενώ παράλληλα βρίσκεται στην Ευρωβουλή.

«Δεν μπορώ να μπω στην τσέπη του άλλου και να του πω να μην δουλέψει. Αν του το επιτρέπουν οι νόμοι, καλά κάνει και το κάνει. Δουλειά είναι, δεν πάει να σκοτώσει κάποιον. Είναι κάτι που θα το δουλέψει για να το πληρωθεί».

«Έχει συμβεί να μου κλείνουν τα μικρόφωνα και να λείπουν η ορχήστρα και τα φώτα αλλά εγώ συνέχισα να τραγουδάω» πρόδωσε η τραγουδίστρια.