Η Φωτεινή Δάρρα αποκάλυψε με ποιόν τρόπο της έκανε την πρόταση γάμου ο σύζυγός της

Η Φωτεινή Δάρρα αποκάλυψε με ποιόν τρόπο της έκανε την πρόταση γάμου ο σύζυγός της

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό Gala, η Φωτεινή Δάρρα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιώργο Παπαχριστούδη και σε όσα αγαπάει σε εκείνον, ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο έγινε η πρόταση γάμου.

Τι αγαπάς στον Γιώργο;

Την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Είναι ένα παιδί με την πολύ καλή έννοια και ταυτόχρονα ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και υπέροχος μπαμπάς.

Τι θεωρείς πως αυτός αγαπά σε σένα;

Τον αυθορμητισμό μου. Όλη αυτή την τρέλα που έχω στο να κάνω πράγματα. Νομίζω ότι και αυτός με θεωρεί πολύ καλή μαμά και μπορεί να τον τρομάζουν οι ανατροπές μου, αλλά του αρέσουν κιόλας. Έχουμε χημεία και ταιριάζουμε καλλιτεχνικά. Αισθανόμαστε όμορφα στη σκηνή μαζί.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Συνέβη πάρα πολύ φυσικά. Ούτε καν το συζητήσαμε. Έγιναν όλα πολύ απλά. Έχοντας διανύσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου πια και έχοντας αποκτήσει ωριμότητα, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το αυθεντικό, το αυθόρμητο και το αληθινό.

Πότε το συνειδητοποίησες αυτό;

Πάντοτε ήμουν αληθινή. Απλώς δεν εκφραζόμουν δημόσια με λόγια. Μικρή ήμουν πιο ανασφαλής και κρατημένη. Φοβόμουν. Τώρα πια επιζητώ την άμεση επαφή με τον κόσμο. Εκφράζομαι και τους δείχνω κάθε στιγμή την αγάπη μου.