Η σπάνια εξομολόγηση της Βανέσας Αδαμοπούλου για τον γιο της

Η σπάνια εξομολόγηση της Βανέσας Αδαμοπούλου για τον γιο της

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, παραχώρησε συνέντευξη η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της, αλλά και την εξέλιξή της στην καριέρα της.

«Έχω σταματήσει πολλά χρόνια να κάνω pop τραγούδια και να τραγουδάω σε νυχτερινά κέντρα. Έκανα παιδικό μιούζικαλ, έγραψα βιβλία. Δεν θα έλεγα ότι είναι στροφή, είναι μια φυσική πορεία. Έκανα pop στα 20 και στα 15 είχα κάνει μοϊκάνα τα μαλλιά μου και είχα σκουλαρίκια. Δεν σημαίνει ότι μεγάλωσα και έγινα πουριτανή. Αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτά που έκανα στα 20. Έχω σαν άνθρωπος προχωρήσει νοητικά, έχω ωριμάσει, μου φαίνεται χαζό αυτό», είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου και στη συνέχεια μίλησε και στον γιο της Ιάσονα:

«Δεν υπάρχει πολύ καλή μαμά. Είναι αρκετό να είσαι μια αρκετά καλή μαμά, οπότε πάντα προσπαθείς. Έχει γράψει και ο Ιάσονας παραμυθάκι. Μου το λέει, του το γράφω εγώ, το τυπώνουμε σε μικρά βιβλιαράκια και το μοιράζουμε στους φίλους και τους συγγενείς μας. Κάθε βράδυ διαβάζουμε δύο παραμυθάκια. Με παρακαλάει κιόλας. Όταν ήτα 2 χρονών είχε πει στον μπαμπά μου: “Παππού εσύ σε ποια παράσταση έπαιζες πριν;”. Δηλαδή το θεώρησε φυσιολογικό κι εκεί του εξηγήσαμε και του είπαμε ότι υπάρχουν διάφορα επαγγέλματα».

«Σαν παιδί ήμουν λίγο στριμμενούλα. Λίγο κακοκαλομαθημένη. Ήμουν καλομαθημένη από τη μαμά μου πολύ. Ήμουν πολύ νευρική. Έχω κατεβάσει πολύ τους τόνους μου. Και με τον Ιάσωνα (τον γιο της) δεν φωνάζω. Δεν μου αρέσουν οι φωνές. Είναι κάτι που το απεχθάνομαι», είπε επίσης η Βανέσα Αδαμοπούλου.