Η Ραΐσα Κόντι αποκάλυψε το λόγο που δε θέλει να έχει σχέσεις με τον πατέρα της

Η Ραΐσα Κόντι αποκάλυψε το λόγο που δε θέλει να έχει σχέσεις με τον πατέρα της

Μια συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της και τον λόγο που δε θέλει να έχουν σχέσεις, έκανε στο «Big Brother» η Ραΐσα Κόντι.

«Η μάνα μου χώρισε όταν ήμουν 3-4 ετών και πάντα δεχόμουν bullying που δεν έχω πατέρα. Έγινα πιο σκληρή. Έχω και έναν αδερφό 15 χρονών, αλλά δε μεγάλωσα μαζί του. Ο πατέρας μου παντρεύτηκε, ξαναχώρισε και τώρα είναι Γερμανία δυο χρόνια, δουλεύει. Είχα δύο χρόνια που δεν μιλούσα, τον είχα μπλοκάρει παντού.

Και στο Instagram και στο Facebook. Και μιλούσαμε φέτος, του είπα ότι θα έρθω στο Big Brother. Χάρηκε πολύ, με βοήθησε με κάποια χρήματα που είχα ανάγκη. Μιλούσαμε απλά, δεν είμαι τόσο ελεύθερη μαζί του. Θέλω να είναι καλά, αλλά δεν θέλω να έχω σχέση με κανέναν» είπε η Ραΐσα συζητώντας με τον Χρήστο Μακρίδη και τον Δημήτρη Πυργίδη.

Αργότερα η ίδια στο δωμάτιο επικοινωνίας, ανέφερε: «Πιστεύω πως δεν με καταλαβαίνει, γιατί δεν με μεγάλωσε αυτός. Ούτε εγώ τον καταλαβαίνω. Εγώ του εύχομαι να είναι καλά και τίποτα άλλο. Ήταν σαν να μην υπήρχα. Όταν χώριζε η μάνα μου, που ήμουν μικρούλα, δεν με έπαιρνε κανένας αγκαλιά. Να είναι καλά, αυτό εύχομαι μόνο. Απλά δε θέλω να έχω επικοινωνία γιατί πληγώνομαι πολύ».