Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για την απόσταση που την χωρίζει με τον γιο της, Ορφέα

Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για την απόσταση που την χωρίζει με τον γιο της, Ορφέα

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει η Μαρία Τζομπανάκη, καθώς τους τελευταίους μήνες ζει μόνιμα στην Αμερική με το σύζυγο της Γιάννη Βάλβη.

Η ηθοποιός τον Σεπτέμβριο του 2016 παντρεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, με μια παραδοσιακή τελετή, ενώ τον περασμένο Νοέμβρη αποχαιρέτησε την Ελλάδα και τον γιο της, Ορφέα! Αυτή τη περίοδο, η ίδια εργάζεται σε ραδιοφωνικό σταθμό, κάνοντας τη δική της εκπομπή.

Η Μαρία μίλησε στην εφημερίδα Real και την Κορύνα Μαντάγαρη για όλες τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της, αλλά και τη μεγάλη απόσταση από τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη.

«Αυτό δεν διαχειρίζεται, αλλά ο γιος μου με αγαπά, δεν με χρειάζεται, ανήκει στη ζωή του, όχι σε εμένα. Δικιά μου είναι μόνο η ακατάλυτη αγάπη μου γι’ αυτόν, όπου κι αν είναι, ότι κι αν κάνει. Είναι πολύ έξυπνος, πολύ ώριμος, καλός άνθρωπος και πολύ καλός ηθοποιός. Ο Ορφέας είναι η κορυφαία σχέση μου με το αντρικό στοιχειό: είναι η τελειότητα. Μου λείπει απερίγραπτα η αγκαλιά του γιου μου», δήλωσε και πρόσθεσε: «Μου λείπει η Ελλάδα και με πονά η κατάσταση της. Μου λείπει η Κρήτη μου. Τη σκέφτομαι και δακρύζω.»