Η Κάτια Ζυγούλη περιγράφει τις στιγμές που ο πατέρας της εγκλωβίστηκε στις φωτιές στο Μάτι

Η Κάτια Ζυγούλη περιγράφει τις στιγμές που ο πατέρας της εγκλωβίστηκε στις φωτιές στο Μάτι

Η Κάτια Ζυγούλη τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο youtube και κάθε εβδομάδα δημοσιεύει βίντεο με διαφορετικό περιεχόμενο.

Αυτή τη η σύζυγος του Σάκη Ρουβά μίλησε για τις καταστροφικές φωτιές του 2018 που στοίχισαν τη ζωή σε 102 συνανθρώπους μας.

Το μοντέλο περιέγραψε τι συνέβη όταν τη μέρα εκείνη ο πατέρας της, ο κύριος Νίκος, αφού πήγε σε ένα πάρκο τη μητέρα της μαζί με τον μικρό Απόλλωνα, επέστρεψε στο σπίτι στον Νέο Βουτζά για να βοηθήσει τον αδερφό του Σάκη Ρουβά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στη φωτιά. Την ίδια στιγμή εκείνη βρισκόταν στην Κέρκυρα και δε μπορούσε να κάνει τίποτα.

«Παίρνει ο πατέρας μου τον μικρό, τον Απόλλωνα και για καλή μας τύχη αποφασίζει να τον πάει σε ένα πάρκο και όχι τελικά σε γειτονικό σπίτι, το οποίο τελικά κατέληξε να καεί. Απλά είχε τη φαεινή ιδέα να γυρίσει και να βοηθήσει τον Αποστόλη, τον αδερφό του Σάκη, να βάλει την πυρόσβεση, η οποία και τελικά μας έσωσε… ευτυχώς! Φτάνοντας σπίτι ο πατέρας μου, επιστρέφοντας από το πάρκο που έχει αφήσει τον μικρό μαζί με τη μητέρα μου, η φωτιά έχει φτάσει και στην προσπάθειά του να φύγει εγκλωβίστηκε.

Εγώ τώρα είμαι στην Κέρκυρα, κοιτάζω τη θάλασσα, το μόνο που ξέρω είναι ένα τηλέφωνο του Αποστόλη που μου λέει ότι η φωτιά έχει φτάσει και ότι ο πατέρας μου είναι εδώ: “Τι εννοείς είναι εδώ, πού είναι ο πατέρας μου, αφού τον έστειλα στο πάρκο”. Παίρνω τηλέφωνο τον μπαμπά μου, ο οποίος μου λέει “είμαι καλά, κλείσε” με μία φωνή πολύ ταλαιπωρημένη και το σήμα κόβεται, η μπαταρία πέφτει, κοιτάω τη θάλασσα μη ξέροντας στην πραγματικότητα αν ο πατέρας μου ζει ή όχι.

H τύχη τα έφερε έτσι που βρήκαμε έναν εθελοντή διασώστη και του λέμε πήγαινε σε αυτό το σημείο και δες αν υπάρχει ένας άνθρωπος. Μας πήρε μετά από πέντε λεπτά και μας είπε “ο κυρ Νίκος είναι εδώ”. Γυρνώντας μετά από δυο μέρες στην Αθήνα αυτό που αντικρίσαμε ήταν σοκαριστικό. Το σπίτι είχε ελάχιστες ζημιές, αλλά μπροστά σε όλο αυτό που είχε συμβεί…» ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη.