Η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι η αντικαταστάτρια του Γιώργου Λιάγκα;

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι η αντικαταστάτρια του Γιώργου Λιάγκα;

Εκτός της μεσημεριανής ζώνης του ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν πρόκειται να βρεθεί σύμφωνα με το Τv Έθνος, ο Γιώργος Λιάγκας.

Μάλιστα, αυτό δε σημαίνει πως ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα μείνει και εκτός καναλιού αφού το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Το ραντεβού που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μεταξύ του δημοσιογράφου και στελεχών του ΣΚΑΪ έχει μετατεθεί σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr για την επόμενη εβδομάδα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Από «μετάθεση» του παρουσιαστή σε άλλη ζώνη με άλλο πρότζεκτ έως συναινετικό διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών αν διαπιστωθεί σοβαρή ασυμφωνία. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Την ίδια στιγμή, πολύ κοντά στην παρουσίαση του νέου ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του σταθμού του Φαλήρου στη ζώνη που φέτος βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα φέρεται να είναι η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο κρητικό κανάλι όπου παρουσιάζει τη δική της εκπομπή έχει συζητήσει μέχρι στιγμής με τρία κανάλια εθνικής εμβέλειας και στις κουβέντες της με όλους όπως και με τον ΣΚΑΪ φέρεται να εξήγησε πως η άνοδος της στην Αθήνα θα γίνει μόνο εφόσον της προταθεί παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής