Η ηλικία της Ιωάννας Τούνη και η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της

Η ηλικία της Ιωάννας Τούνη και η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της

Τα γενέθλιά της έχει στις 10 Αυγούστου η Ιωάννα Τούνη.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά έκλεισε τα 27 και γιόρτασε την ημέρα με ένα λαμπερό πάρτι στη Χαλκιδική, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, η Ιωάννα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την εντυπωσιακή διώροφη τούρτα της και έγραψε:

“27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω!

Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα… Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο. Ότι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας

PS: Δεν μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα… τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ”