Η ηθοποιός Eva De Dominici έγινε για πρώτη φορά μανούλα!

Η ηθοποιός Eva De Dominici έγινε για πρώτη φορά μανούλα!

Η Eva Carolina Quattrocci που είναι γνωστή ως Eva De Dominici, είναι μοντέλο – ηθοποιός της Αργεντινής και την πρωτογνώρισα με ως Micaela Cortés μέσα από την σειρά Chiquititas το 2006. Ενώ το 2007 – 2008 την γνωρίσαμε καλύτερα ως Tamara μέσα από την σειρά «Patty: η πιο όμορφη ιστορία».

Όπως έγινε γνωστό, στις 6 Οκτωβρίου, η Eva de Dominici έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που ζύγιζε 2.800 κιλά.

Το όνομα που η ίδια και ο σύντροφος της, Eduardo Cruz – αδερφός της Penélope Cruz – αποφάσισαν να δώσουν στο μωρό που γεννήθηκε σε κλινική στο Los Angeles, είναι Cairo.

Μάλιστα, που η Eva είναι αρκετά ενεργή στα social media, συχνά μοιράζετε στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή με τους followers της, αυτή τη φορά με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της!

«Έχω έναν άγγελο που δεν έχει φτερά, αλλά έχει μια καρδιά που θα μπορούσε να με λιώσει.
Σας ευχαριστώ πάντα από την καρδιά μου για τις επιθυμίες γεμάτες αγάπη και σεβασμό.», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της η Eva Carolina Quattrocci.