Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει πώς είναι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ως μπαμπάς

Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει πώς είναι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ως μπαμπάς

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People η Δούκισσα Νομικού, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τον γιο της, αλλά και στην ιδιαίτερη σχέση του μικρού Σάββα με τον μπαμπά του, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

«Δεν είμαι υστερική ούτε υποχόνδρια. Έχω εμπιστοσύνη στο μωρό μου και στον εαυτό μου. Είναι πολύ γελαστό και έξυπνο μωρό. Από πολύ μικρό μας χαμογελάει και πλέον γελάει κανονικά, ξεκαρδίζεται. Δεν ξέρω αν έχω γίνει κουκουβάγια και βλέπω ότι το παιδί μου είναι το καλύτερο!» είπε η παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης αλλάζει πάνα στο μωρό;

«Κοίτα να δεις, και πάνα έχει αλλάξει, αλλά λίγο ατσούμπαλα. Όμως, τον ρεύει εξαιρετικά, τον κοιμίζει και τρελαίνομαι να τους βλέπω να παίζουν μαζί – ειδικά όταν τον κάνουμε μπανάκι. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια που είμαστε μαζί με τον Δημήτρη, κλείνουμε ένα χρόνο παντρεμένοι και δεν νιώθω ότι είμαστε σύζυγοι με τη συμβατική έννοια. Ο άντρας μου είναι για πάντα το αγόρι μου. Έχω για εκείνον το ίδιο φτερούγισμα που είχα στην αρχή. Δεν με αφήνει να επαναπαυτώ. Με έχει συνέχεια σε μια ευχάριστη εγρήγορση. Είναι αυτός που πάντα θα με ανεβάσει, θα μου χαμογελάσει, θα μου κάνει πλάκα. Αντιμετωπίζουμε τα πάντα με χιούμορ και νιώθω πως αυτό με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Πιο κουλ. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Ακόμα και τις δυσκολίες και τα προβλήματα στη δουλειά εκείνος με έχει μάθει να τα αντιμετωπίζω αισιόδοξα. Γιατί πιο μικρή ήμουν drama queen. Τώρα θα με στενοχωρήσει μόνο κάτι που έχει να κάνει με την οικογένειά μου», είπε η Δούκισσα.