Η Βίκυ Βολιώτη μας δείχνει την κόρη της την ώρα που ζωγραφίζει εν μέσω καραντίνας

Η Βίκυ Βολιώτη μας δείχνει την κόρη της την ώρα που ζωγραφίζει εν μέσω καραντίνας

Η Βίκυ Βολιώτη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς έχοντας στο ενεργητικό της αρκετές τηλεοπτικές αλλά και θεατρικές επιτυχίες.

Η ηθοποιός προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή για αυτό και είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να δημοσιεύει στιγμές της καθημερινότητάς της.

Η Βίκυ Βολιώτη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της μικρής της κόρης, Άννας, στο Instagram στέλνοντας παράλληλα ένα πολύ σημαντικό μήνυμα υπέρ της εκπαίδευσης και της παιδείας, τονίζοντας την τεράστια ανάγκη της κοινωνίας από μορφωμένους και καταρτισμένους ανθρώπους, που με “το φως της γνώσης” θα μπορούν να ανοίγουν τον δρόμο μπροστά σε αντιξοότητες, όπως αυτή που διανύουμε.

«Όταν βλέπω την Άννα να κάθεται στο γραφειάκι της και να προσπαθεί με τόση προσήλωση να κάνει την ζωγραφιά που της έχουν ζητήσει από το σχολείο, εύχομαι με όλη μου την καρδιά να αγαπήσει και μεγαλώνοντας το σχολείο και το διάβασμα αναγνωρίζοντας ότι μέσα από την γνώση ανοίγονται κόσμοι ολόκληροι.

Θέλω να ελπίζω ότι αυτή η δύσκολη περίοδος που ζούμε δεν θα οδηγήσει μόνο στην αυταπόδεικτη πια ενίσχυση του Εθνικού συστήματος υγείας , ώστε να φροντίζει το ίδιο καλά για όλους , πλούσιους και φτωχούς , Έλληνες και μετανάστες αλλά και στην παράλληλη ενίσχυση του εκπαιδευτικού μας συστήματος . Χρειαζόμαστε μορφωμένους ανθρώπους . Άρα και καλά σχολεία. Για όλους.

Πλούσιους και φτωχούς , Έλληνες και μετανάστες. Γιατί τελικά όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Στα δύσκολα η μόρφωση και η παιδεία είναι που μπαίνει μπροστά και ανοίγει το δρόμο. Και πρέπει να τις διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί η γνώση είναι αυτή που θα μας βγάλει στο φως…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Βίκυ Βολιώτη.