Η απώλεια που συγκίνησε τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Η απώλεια που συγκίνησε τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not”, βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του, για την συμμετοχή του στο παρελθόν στο “Just The 2 Of Us” με την σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του αδερφού του, γεγονός που συγκίνησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε: «Με τον Δημήτρη έχω περάσει καταπληκτικά, πάντα με συγκινούσε,. Μάλλον το έζησα από κοντά ένα σκοτεινό, μαύρο, κακό κομμάτι στην ζωή σου. Κάθε πρώτη Οκτώβρη ποστάρεις τον αδερφό σου που τον έχασες από την ζωή εντελώς ξαφνικά και μου το είπες στην εκπομπή και με τελείωσες».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε: «Ναι το θυμάμαι ότι ήμασταν μαζί. Είναι ωραίο αυτά να τα θυμάσαι να τα επικοινωνείς και να μην τα κρατάμε μέσα μας. Θα σου πω κάτι που έκανα ανάρτηση πριν από λίγες μέρες, μ’ αρέσει πολύ να αγαπάμε το σκοτάδι μας, τις σκοτεινές μας μέρες. Το ότι βγαίνουμε στον φακό σε μία εκπομπή και πρέπει πάντα να γελάμε, δεν πρέπει. Μου αρέσει να δείχνουμε και την σκοτεινή μας πλευρά, να κλαίμε, να συγκινούμαστε, να λέμε πόσο έχουμε πονέσει και ζούμε μία πολύ δύσκολη περίοδο γιατί πολλοί άνθρωποι περνάνε ακραία δύσκολα αυτήν την στιγμή. Δεν είναι όλα ρόδινα με τόσα φώτα όσο ένα τηλεοπτικό στούντιο με σκηνικά. Άλλοι άνθρωποι δεν έχουν να μαγειρέψουν».