Η Αποστολια Ζωη κάνει διακοπές και μας δειχνει πως περνάει και τι κάνει

Η Αποστολια Ζωη κάνει διακοπές και μας δειχνει πως περνάει και τι κάνει

Έχει μεγαλώσει στο Βόλο και το χωριό της είναι λίγο έξω από την Ελασσόνα με αποτέλεσμα να έχει ζήσει μέσα στη φύση αγαπώντας την πάρα πολύ.

Αποστολία Ζώη αγαπάει το ψάρεμα όπως και ότι έχει σχέση με τη φύση, τις δραστηριοτητες που μπορεί να κάνει αλλά και την χαλάρωση της σε αυτή. Η τραγουδίστρια έχει αρχίσει να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα κοσμικά μέρη και τις εκδηλώσεις, στη φύση και τα νερά της Πελοποννήσου.

Η Αποστολία ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόγραμμα της και το πως περνάει.

Η Αποστολία Ζώη ανέβασε μια φωτογραφία από την Σφακτηρία της Μεσσηνίας και έκανε τους ακόλουθους της να ζηλέψουν. Στην εικόνα ήταν η τραγουδίστρια που έκανε κανό και στα χέρια της κρατάει ένα ψάρι που ψάρεψε η ίδια γράφοντας «πρώτο για φέτος».

Λίγο αργότερα ανέβασε άλλη μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να χαζεύει το απέραντο γαλάζιο και να ηρεμεί-χαλαρώνει, γράφοντας «Magic».

Magic…

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on