Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και η στιγμή που έσπασαν τα νερά

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και η στιγμή που έσπασαν τα νερά

Τα γενέθλιά της έχει στις 11 Ιουνίου η δεύτερη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Μαίρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας της ευχήθηκαν on air τα καλύτερα και εκείνη από την πλευρά της μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την πριγκίπισσα της.

Μάλιστα, η Σταματίνα αναφέρθηκε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της και τη στιγμή που έσπασαν τα νερά.

«Να ναι καλά το μωρό μου. Με την Τίνα Μεσσαροπούλου έχουμε ένα περίεργο. Εγώ έχω γενέθλια την ίδια ημέρα με τον αδελφό της και ο άντρας της έχει ίδια ημέρα γενέθλια με την κόρη μου. Ήθελα να πω, πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Ήμασταν εδώ στην εκπομπή πριν από έξι χρόνια, που ήταν η πρώτη σεζόν του “Happy Day” με την κοιλιά στο στόμα, αλλά επειδή είχα καλές εγκυμοσύνες και δεν είχα θέματα. Είχαμε εδώ εκπομπή και κάτι είχαμε κιόλας και ήμασταν συνάμενοι κουνάμενοι.

Πάω στο σπίτι, ρίχνω έναν μεσημεριανό ύπνο – κοιμόταν και η μεγάλη μου κόρη, που κοιμόταν σα μωρό τρεις ώρες την ημέρα γιατί ήταν και αυτή ενός έτους – και ξυπνάω το απόγευμα, σηκώνομαι από το κρεβάτι, ένιωθα πολύ ξεκούραστη και με το που ξυπνάω σπάνε τα νερά και ήρθε το Μαιράκι μας. Το ζουζουνάκι μας το γλυκό, αυτό το τρυφερό πλάσμα που είναι τόσο συναισθηματική και υπέροχη», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο “Happy Day“.