Η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά στο “καρφί” της Τέτας Καμπουρέλη

Η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά στο "καρφί" της Τέτας Καμπουρέλη

Τη δική του απάντηση έδωσε στην εκπομπή “Το Πρωινό” ο Τρύφωνας Σαμαράς, σχολιάζοντας όσα είπε στην εκπομπή “Pop up” η Τέτα Καμπουρέλη για εκείνον και τις κατηγορίες περί ανάμειξής του στην απομάκρυνσή της από το “Style me up”.

«Είχε συμβόλαιο να είναι στην εκπομπή μας; Εγώ δεν είμαι αυτός που αποφασίζει σε μία εκπομπή. Είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Δεν είμαι εγώ που θα αποφασίσω και θα διώξω κάποιον από μία εκπομπή. Αυτό το κάνει η παραγωγή και η παρουσιάστρια της εκπομπής που είναι η Μαρία Μπακοδήμου», ξεκαθάρισε ο Τρύφωνας.

«Αυτό είναι λίγο άσχημα και με προσβάλλει», δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς για τις κατηγορίες της Τέτας Καμπουρέλη προς το πρόσωπό του.

Παράλληλα, μίλησε για ένα περιστατικό που είχε συμβεί κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος, κατά τη διάρκεια του οποίου θέλησε να της εξηγήσει κάποια πράγματα ως υπεύθυνος των backstage.

«Ποτέ δεν θα έκοβα από κάποιον άλλον τη δουλειά του», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να της έχουν βάλει… λόγια!

«Μήπως της έβαλε λόγια ο κύριος Γαβαλάς γιατί είχαν παίξει μαζί στο θέατρο», είπε αναφέροντας ότι δεν τον έχει πάρει η Τέτα Καμπουρέλη τηλέφωνο.

«Η Έφη Σαρρή είναι δύσκολος άνθρωπος. Καμία σχέση με τη Χαρά Βέρρα», εξομολογήθηκε στο τέλος για την παρτενέρ του στο Just the 2 of us, χαρακτηρίζοντάς την περίεργη.