Η ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου για το υποτιθέμενο πάρτι της κόρης της και οι αιχμές για έμμεση επίθεση στην ίδια

Η ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου για το υποτιθέμενο πάρτι της κόρης της και οι αιχμές για έμμεση επίθεση στην ίδια

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση που θέλει την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα να διοργάνωσε πάρτι κατά την επιστροφή της από το Λονδίνο διασπείροντας με τον τρόπο αυτό τον κορονοϊό.

Για το συγκεκριμένο θέμα, τοποθετήθηκε με επίσημη επιστολή τόσο ο δικηγόρος της νεαρής Χριστιάνας Μπέτα, όσο και η τραγουδίστρια μέσω επιστολής που έστειλε στα Μέσα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με τον τρόπο αυτό η αγαπημένη τραγουδίστρια, θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια αλλά και να προστατέψει την 25χρονη κόρη της αφήνοντας αιχμές για έμμεση επίθεση στην ίδια.

“Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου.

Την επόμενη φορά όμως, η επίθεση στο πρόσωπό μου να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου – ξέρετε εσείς” ανέφερε στην ανάρτησή της η Νατάσα Θεοδωρίδου ενώ στη λεζάντα συμπλήρωσε, “@bbettak σε λατρεύω”.