Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλάει για το ρόλος της στη σειρά «Η Επιστροφή»

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλάει για το ρόλος της στη σειρά «Η Επιστροφή»

Η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή». Η ηθοποιός υποδύεται μια μητέρα η οποία πριν 20 χρόνια έχασε το ένα από τα τρία της παιδιά, τον Μάνο, στην ηλικία των 5 ετών αλλά δεν έχει χάσει ποτέ την ελπίδα πως θα επιστρέψει.

Ως ηθοποιος που είναι μητέρα δυο αγοριών, του 11χρονου Έκτορα και του 10χρονου Αλέξανδρου, μίλησε στη Realnews για το αν και πόσο έχει επηρεαστεί από το ρόλο της.

«Ειδικά στα γυρίσματα µε επηρέασε πάρα πολύ, γιατί η αλήθεια είναι πως έχουμε ακούσει για παιδιά που χάθηκαν και δεν τα έχουν βρει ακόμα και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα» ενώ λίγο πιο κάτω συνέχισε λέγοντας«Βλέπουμε πάρα πολύ συχνά στην τηλεόραση το Amber Alert. ∆εν είναι κάτι που δεν συµβαίνει . Προσπαθείς να μην σε επηρεάζει, αλλά τρελαίνεσαι.

Κι εγώ προσπαθώ, όταν είμαι έξω µε τα παιδιά, να είμαι σε εγρήγορση. Όταν ήταν μικρότερα και βρισκόμασταν σε πολυκαταστήματα για ψώνια, δεν τα έχανα από το οπτικό µου πεδίο, τα µάτια µου ήταν… πολυβόλα. Βέβαια, μπορεί να συμβεί κάτι χωρίς να είσαι μακριά, όπως στη σειρά, που δεν άφησαν τον Μάνο ούτε λεπτό. Μου έχει συμβεί στην παραλία να µη βλέπω τον έναν για ένα µόνο λεπτό και έπαθα πανικό, πέρασαν από το μυαλό µου χιλιάδες σενάρια».