Επιστρέφει το Ρετιρέ;

Επιστρέφει το Ρετιρέ;

Η τηλεοπτική σειρά Το Ρετιρέ, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, την δεκαετία του ’90 και που την παρακολουθεί ακόμα και σήμερα σε επανάληψη.

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, για την δημιουργία ενός remake της σειράς, κάτι για το οποίο μίλησε και ο παραγωγός της, Δημήτρης Τσεμπελής.

Σε ανακοίνωσή του, μετά από πρόσφατη συνέντευξη του Παύλου Ευαγγελόπουλου που υποδυόταν τον Ιάσονα στην σειρά, ανέφερε ότι αρνήθηκε την συμμετοχή του στo remake, και ότι κ. Τσεμπελής παραδέχεται πως έχουν γίνει ανεπίσημες συζητήσεις με το καστ του Ρετιρέ και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο παραγωγός της επιτυχημένης σειράς Ρετιρέ, κύριος Δημήτρης Τσεμπελής, σε απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το σήριαλ, δηλώνει πως δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση σε κανέναν καλλιτέχνη που συμμετείχε στη σειρά, ώστε να την αρνηθεί και δημοσίως. Ωστόσο, όντως έχουν γίνει ανεπίσημες συζητήσεις με τους παλιούς συντελεστές, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων.

Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείει την πιθανότητα να ξαναδούμε το Ρετιρέ σύντομα στις οθόνες μας, ανανεωμένο και ακολουθώντας τον παλμό της σύγχρονης κοινωνίας, όπως ακριβώς έγινε και στην δεκαετία των 90’s.

Ο παραγωγός που διατηρούσε για χρόνια στενή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον Γιάννη Δαλιανίδη, σημειώνει πως όντως υπήρξε η ψυχή της σειράς. Παρόλα αυτά έχει την πεποίθηση, όπως έκανε και ο Δαλιανίδης σε όλες τις δουλειές του, πως υπάρχουν πολλοί νέοι καλλιτέχνες, ικανοί να συνυπάρξουν με βασικούς συντελεστές-πρωταγωνιστές που άφησαν εποχή στο Ρετιρέ».