Ελένη Μενεγάκη: “Βλέπετε πολλές εκπομπές δεν υπάρχουν…”

Ελένη Μενεγάκη: “Βλέπετε πολλές εκπομπές δεν υπάρχουν…”

Φορώντας γάντια ξεκίνησε την σημερινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη, έχοντας στο πλευρό της μόνο τον Τάσο Τεργιάκη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της έχει πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό και έδωσε κανονικά το “παρών” και καλησπέρισε τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, πριν ξεκινήσει τη θεματολογία της η Ελένη έκανε ένα πρόλογο και αναφέρθηκε σε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα.

«Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Ξέχασα με τα γάντια είμαστε. Ήθελα να σας πω, πως ξέρω πως πολλοί από εσάς αναρωτιόσασταν αν θα είμαστε εδώ και αν θα κάνουμε εκπομπή. Έχετε δει το Σαββατοκύριακο, τις δυόμιση ημέρες που λείπουμε, έχουν γίνει πολλά πράγματα και γενικότερα το έχουμε λίγο πιο έντονα. Να πούμε καλησπέρα στον Θοδωρή και στον Τάσο και οι υπόλοιποι είμαστε εδώ, απλά έχουμε πει να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας, γιατί και εμείς πρέπει να ακολουθούμε τα μέτρα που μας λένε.

Μεγάλο το πλατό. Όλοι ξαναλέω είναι εδώ και τα άλλα δύο κορίτσια της παρέας μας, θα εναλλάσσονται αλλά δεν θα στριμωχνόμαστε. Κοιτάξτε και για μας όλα αυτά είναι καινούρια, αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε εδώ και δεν θέλω να χάσουμε το κέφι μας. Ακούμε τους ειδικούς και μένουμε σπίτι προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους άλλους. Εμείς βέβαια δεν είμαστε σπίτι, είμαστε στη δουλειά προσπαθούμε όμως να κρατάμε όσο μπορούμε περισσότερο αυτά που πρέπει να κάνουμε, για να είμαστε καλά και να συνεχίσουμε να είμαστε, όσο θα είμαστε.

Βλέπετε πολλές εκπομπές δεν υπάρχουν. Άλλοι λένε θα βγουν σε δύο ημέρες, άλλοι θα κλείσουν για 15 ημέρες γιατί είχαν κρούσμα. Κανείς μας δεν ξέρει, το ζούμε μαζί. Αυτό που κάνουμε από την προηγούμενη εβδομάδα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο είμαστε εδώ είναι να συνεχίζουμε μαζί και εμείς και εσείς να ενημερωνόμαστε, να μαθαίνουμε ότι καινούριο βγαίνει. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα είμαστε μια εκπομπή που θα κάνουμε γέλιο και πλάκα και περνάμε όπως περνούσαμε, αλλά θα κάνουμε παρέα και θα είμαστε μαζί και σε αυτό», είπε η Ελένη Μενεγάκη.