Ελένη Μενεγάκη: “Έρχεται και φεύγει όποτε θέλει!”

Ελένη Μενεγάκη: “Έρχεται και φεύγει όποτε θέλει!”

Η Ελένη Μενεγάκη από τότε που αποφάσισε να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα της ζωής της.

Μάλιστα, με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να κάτσουμε σπίτι για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού συμμορφώθηκαν πολλοί Έλληνες celebrities ανάμεσά τους και η Ελένη.

Μία νέα ανάρτηση για το πώς περνάει τον χρόνο της στην καραντίνα έκανε η Ελένη, που απολαμβάνει την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι της στα Μελίσσα με την οικογένεια της.

Μέλος αυτής φαίνεται ότι είναι και ένα συμπαθές αιλουροειδές για το οποίο εξέφρασε ένα παράπονο στους διαδικτυακούς της φίλους.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στην λεζάντα της νέας της φωτογραφίας στο Instagram, η γατούλα της δεν την αφήνει να την ακουμπήσει και κάνει ό,τι

«Δεν μ αφήνει να την ακουμπήσω, αλλά εκείνη μπορεί να κάνει ότι θέλει! Γάτα είναι! Έρχεται και φεύγει όποτε θέλει!», έγραψε η παρουσιάστρια.